Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Skoda Superb 2015: Στην τελική ευθεία

Skoda Superb 2015: Στην τελική ευθεία

Η αντίστροφη μέτρηση για την επίσημη αποκάλυψη της τρίτης κατά σειρά γενιάς του Skoda Superb έχει ήδη ξεκινήσει, με την επιβλητικών διαστάσεων μπερλίνα να ολοκληρώνει τις δοκιμές εξέλιξης στον ευρωπαϊκό Νότο.


Η ολοκλήρωση των δοκιμών εξέλιξης του νέου Skoda Superb στους δρόμους του ευρωπαϊκού Νότου σηματοδοτεί την επιστροφή της επιβλητικής, σε διαστάσεις, μπερλίνας στο προσκήνιο της επικαιρότητας.

Η τρίτη κατά σειρά γενιά του Superb θα ακολουθήσει σε μεγάλο βαθμό το πρόσφατο σχεδιαστικό παράδειγμα της νέας Octavia, υιοθετώντας την ίδια πλατφόρμα και αρκετά από τα μηχανικά μέρη του best seller της Skoda.

Tη διαφορά, πέρα από τις αυξημένες διαστάσεις, θα κάνει η υψηλότερη ποιότητα κατασκευής που σε συνδυασμό με τις προηγμένες εφαρμογές άνεσης και ασφάλειας, την αποδοτικότητα και την εξίσου υψηλή απόδοση, φιλοδοξεί να δημιουργήσει νέα πρότυπα στην κατηγορία των μεσαίων διαστάσεων sedan.

«To νέο Skoda Superb είναι το καλύτερο Skoda όλων των εποχών. Η τελευταία γενιά της ναυαρχίδας μας θα απευθύνεται σε ένα νέο κοινό, στον εταιρικό και τον ιδιωτικό τομέα. Tα ποιοτικά χαρακτηριστικά του Skoda Superb πρεσβεύουν τις αξίες της Skoda και αποκαλύπτουν το μέλλον της φίρμας», δήλωσε ο Διευθύνων Σύμβουλος της τσεχικής αυτοκινητοβιομηχανίας, Dr. W. Vahland.

To νέο Skoda Superb πρόκειται να αποκαλυφθεί με κάθε επισημότητα στα μέσα του Φεβρουαρίου στην Πράγα. Θα ακολουθήσει η παρουσίαση του αυτοκινήτου στην έκθεση της Γενεύης, ενώ η εμπορική του διάθεση στην ευρωπαϊκή ήπειρο είναι προγραμματισμένη για τα μέσα της επόμενης χρονιάς.

Το Superb μετρά ήδη 13 χρόνια στην γκάμα της Skoda και πωλήσεις που ξεπερνούν σε παγκόσμιο επίπεδο τις 700.000 μονάδες.

auto.in.gr

Sports in

Ολυμπιακός: Σίνα, Μουζακίτης και Χαράλαμπος Κωστούλας στην καλύτερη 11άδα του Youth League

Τρεις παίκτες του Ολυμπιακού συμπεριλήφθηκαν από την ιστοσελίδα Football talent Scout στην καλύτερη 11άδα της διοργάνωσης.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024