Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Τη «διαδοχή» του Ford GT ετοιμάζουν στην «μπλε οβάλ» φίρμα

Τη «διαδοχή» του Ford GT ετοιμάζουν στην «μπλε οβάλ» φίρμα

Την δική της εκδοχή ενός σύγχρονου sports car φαίνεται να ετοιμάζει η Ford ξεκινώντας από το Detroit όπου θα παρουσιάσει ένα πρωτότυπο μοντέλο, ξεκινώντας τη διαδικασία διαδοχής του GT.

Μια έκπληξη φέρεται να επιφυλάσσει η Ford για την έκθεση του Detroit που ξεκινά στα μέσα Ιανουαρίου, όπου και, σύμφωνα με πληροφορίες, θα αποκαλύψει, σε πρωτότυπη εκδοχή το μοντέλο που θα διαδεχθεί το θρυλικό GT με αφορμή την 50η επέτειο της νίκης της φίρμας στον 24ωρο Αγώνα αντοχής του Le Mans.

Αν και τίποτα ακόμα δεν έχει ανακοινωθεί επισήμως, ο διάδοχος αναμένεται να αξιοποιήσει έναν πανίσχυρο V6 τεχνολογίας EcoBoost o οποίος θα αποδίδει πάνω από 600 ίππους.

Σε ό,τι αφορά τα υπόλοιπα μέχρι τώρα γνωστά στοιχεία το νέο μοντέλο που θα προκύψει από το concept car θα παραχθεί σε περιορισμένο αριθμός ο οποίος δεν πρόκειται να ξεπεράσει τις 1.200 μονάδες, ενώ, σύμφωνα με τις ίδιες πηγές αναμένεται να περάσει στην παραγωγή από το 2016.

auto.in.gr

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024