Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Honda NSX 2016: Παγκόσμια πρεμιέρα στο Detroit

Honda NSX 2016: Παγκόσμια πρεμιέρα στο Detroit

Το ιαπωνικό supercar δίνει ραντεβού, πλέον, ως έκδοση παραγωγής  στην επικείμενη έκθεση του Detroit.


H δεύτερη γενιά του ιαπωνικού supercar είχε πρωτοανακοινωθεί από το 2005 και πλέον, μετά από πολλά πρωτότυπα και cameo εμφανίσεις το νέο NSX δίνει ραντεβού σε αμερικανικό έδαφος και στην έκθεση του Detroit όπου θα πραγματοποιήσει την παγκόσμια πρεμιέρα του ως έκδοση παραγωγής.

Προς το παρόν η ιαπωνική φίρμα δεν δίνει πολλά στοιχεία για το νέο supercar, ωστόσο, με μια προσεκτική παρατήρηση στην σκοτεινή σιλουέτα και στις λεπτομέρειες των πρώτων εικόνων, οι Ιάπωνες τήρησαν την υπόσχεσή τους και το NSX μένει πιστό στο τελευταίο concept car.

Σε ό,τι αφορά τις υπόλοιπες συστάσεις, η Honda και -κατά την αμερικανική αγορά Acura- υποστηρίζει ότι το NSX σχεδιάστηκε για να προσφέρει «μια νέα sport εμπειρία», επιβεβαιώνοντας παράλληλα ότι το θα εξοπλίζεται με υπερτροφοδοτούμενο υβριδικό σύνολο που θα αποτελείται από ένα βενζινοκινητήρα και τρεις ηλεκτροκινητήρες.

Αν και οι Ιάπωνες επιφυλάσσονται να αποκαλύψουν τα πλήρ χαρακτηριστικά του στην πρεμιέρα του στις 12 Ιανουαρίου είναι γνωστό ότι το NSX θα αξιοποιήσει ένα twin-turbo V6 κινητήρα βενζίνης, τοποθετημένο στο κέντρο ο οποίος θα αναλάβει την κίνηση των πίσω τροχών και θα συνδυάζεται με τρία ηλεκτρικά μοτέρ, ένα τοποθετημένο στο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη, τα οποία θα κινούν τους μπροστινούς τροχούς.

auto.in.gr

Sports in

Διάλογος Αλαφούζου – Καρυπίδη: «Είναι αδιανόητο αυτό που συμβαίνει»

Έναν σύντομο διάλογο είχαν οι Γιάννης Αλαφούζος, Θεόδωρος Καρυπίδης λίγο πριν μπουν στα γραφεία της ΕΠΟ για τη σύσκεψη ενόψει του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδος

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024