Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Κουαρτέτο νέων κινητήρων βενζίνης και πετρελαίου ετοιμάζει η Alfa Romeo

Κουαρτέτο νέων κινητήρων βενζίνης και πετρελαίου ετοιμάζει η Alfa Romeo

Mε την άφιξη της νέας Giulia, αλλά και του νέου SUV της στον ορίζοντα η Alfa Romeo έχει στα σκαριά τέσσερις νέους κινητήρες εκ των οποίων ο ισχυρότερες βασίζεται σε μηχανικό σύνολο της Ferrari και θα προσφέρει ισχύ έως και 480 ίππους.

Tην εξέλιξη τεσσάρων νέων μηχανικών συνόλων ετοιμάζει η ιταλική φίρμα με φόντο και την άφιξη της νέας Giulia, αλλά και του νέου SUV της.

Έτσι, το πρώτο δίδυμο κινητήρων, ένας diesel και ένας βενζίνης αναμένεται να δώσουν το στίγμα τους επίσης το δεύτερο εξάμηνο του 2015 μαζί με το νέο μεσαίο sedan της το οποίο θα πραγματοποιήσει την πρεμιέρα του στις 24 Ιουνίου 2015 σύμφωνα με τα λεγόμενα του ισχυρού άνδρα του ομίλου, Sergio Marchionne.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο ισχυρότερος από τις νέες αφίξεις θα είναι ένας διπλά υπερτροφοδοτούμενος V6 κινητήρας βενζίνης με άμεσο ψεκασμό με χωρητικότητα 2,9 λίτρων και ο οποίος θα βασιστεί στο σύνολο των 3,0 λίτρων που η Ferrari κατασκευάζει για την Maserati, προσφέροντας μέγιστη ισχύ που έως και 480 ίππων.

Ο δεύτερος νέος κινητήρας βενζίνης θα είναι ένα τετρακύλινδρο σύνολο με χωρητικότητα 2,2 λίτρων ο οποίος θα λανσαριστεί σε διαφορετικές εκδοχές ισχύος που θα ξεκινούν από τους 180 και θα φτάνουν έως και 330 ίππους. Ο κινητήρας θα προσφέρει τη δυνατότητα συνδυασμού του με μηχανικά και αυτόματα κιβώτια που θα μεταδίδουν την κίνηση στους πίσω ή και στους τέσσερις τροχούς.

Σε ό,τι αφορά το κεφάλαιο diesel, στις νέες αφίξεις συγκαταλέγεται ένα τετρακύλινδρο μοτέρ 2,2 λίτρων με ισχύ που θα ξεκινά από τους 135 και θα φτάνει έως τους 210 ίππους. Στα σχέδια βρίσκεται και η εξέλιξη ενός νέου V6 diesel μοτέρ 3,0 λίτρων το οποίο θα έχει ως αφετηρία μηχανικά σύνολα που ήδη εξοπλίζουν μοντέλα της Jeep. Σε ό,τι αφορά την προσφερόμενη ισχύ του κινητήρα αναμένεται να κυμανθεί από 275 έως 340 ίππους.

auto.in.gr

Sports in

Η βαθμολογία των πλέι οφ της Superleague μετά την ισοπαλία του ΠΑΟΚ με τη Λαμία (pic)

Δείτε πως έχει διαμορφωθεί η βαθμολογία των πλέι οφ της Superleague μετά το παιχνίδι της Λαμίας με τον ΠΑΟΚ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024