Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Lexus GS F 2015: Ιαπωνική αντεπίθεση

Lexus GS F 2015: Ιαπωνική αντεπίθεση

H ιαπωνική μπερλίνα ετοιμάζεται να πάρει το F χρίσμα, με το ντεμπούτο της αντίστοιχης έκδοσης να πραγματοποιείται στην προσεχή έκθεση του Detroit τον Ιανουάριο του 2015.


Η ιαπωνική φίρμα δίνει το στίγμα της έκδοσης επιδόσεων του GS που θα παρουσιαστεί στην επικείμενη έκθεση του Detroit τον Ιανουάριο, αναλαμβάνοντας στη συνέχεια να αντιμετωπίσει μοντέλα όπως το Audi RS6 και η BMW M5.

O λόγος για την έκδοση GS F στην καρδιά της οποίας αναμένεται να βρεθεί ο V8 των 5,0 λίτρων, ήδη οικείος από το RC F Coupe, προσφέροντας ισχύ κοντά στους 500 ίππους.

Ο πανίσχυρος κινητήρας αναμένεται να συνδυάζεται με αυτόματο κιβώτιο οκτώ σχέσεων, ενώ την εικόνα θα συμπληρώσει το Torsen διαφορικό περιορισμένης ολίσθησης .

Τη γενναιόδωρη ισχύ θα πλαισιώσουν κάθε είδους αναβαθμίσεις με την Lexus να δίνει αρχικά μια μικρή, αλλά ενδεικτική γεύση της «ενισχυμένης» σχεδίασης.

Τον τόνο δίνουν οι αισθητά μεγαλύτερες εισαγωγές αέρα και η γρίλια «κλεψύδρα», στα αισθητικά πρότυπα του RC F αλλά και του SUV NX καθώς και λεπτομέρειες όπως το άφθονο χρώμιο και τα ανθρακονήματα.

Την εικόνα συμπληρώνουν τα ανασχεδιασμένα και πιο αιχμηρά φωτιστικά σώματα τεχνολογίας LED που υπογραμμίζονται από τα LED ημέρας και οι θηριώδεις τροχοί που «κρύβουν» το αναβαθμισμένο σύστημα πέδησης.

Τις προδιαγραφές του GS F αναμένεται να συμπληρώσει μια σειρά τεχνολογικών αναβαθμίσεων με αλλαγές στην ανάρτηση, στο σύστημα διεύθυνσης, αντίστοιχες του RC F και προσαρμοσμένες έτσι ώστε να αντεπεξέλθουν στο επιπλέον βάρος της ιαπωνικής μπερλίνας.

auto.in.gr

Sports in

Νέα ήττα για Μπακς - Συνεχίζει ασταμάτητος και… μόνος ο Αντετοκούνμπο (107-100)

Οι Μπακς ηττήθηκαν από τους Πέλικανς (107-100) και πλέον πιέζονται έντονα από Νικς και Καβαλίερς για τη δεύτερη θέση στην Ανατολή.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024