Σάββατο 27 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Lamborghini Aventador LP 700-4 Pirelli Edition: Ιταλική ισχύς -εν τη ενώσει

Lamborghini Aventador LP 700-4 Pirelli Edition: Ιταλική ισχύς -εν τη ενώσει

Η φίρμα από την Sant’ Agata τιμά την πολύχρονη συνεργασία της με την εταιρεία ελαστικών δημιουργώντας μια κομψή έκδοση της Aventador.


H ιταλική φίρμα αποφάσισε να τιμήσει την μακρά συνεργασία της με την Pirelli, δημιουργώντας μια έκδοση με τα διακριτικά της φίρμας ελαστικών και δίνοντας έτσι μια ευκαιρία στους κοινούς θνητούς να θαυμάσουν τις γραμμές του εξωτικού τετράτροχου, αλλά και σε εκείνους που έχουν τη δυνατότητα, να την αποκτήσουν.

Η νέα έκδοση θα διατεθεί σε δύο επιλογές χρωμάτων ή μάλλον καλύτερα, διχρωμιών. Η πρώτη επιλογή ξεχωρίζει για τα βαμμένα σε ματ μαύρο, οροφή, κολώνες, καθρέφτες και κάλυμμα κινητήρα ενώ για τις υπόλοιπες επιφάνειες οι δυνάμει ιδιοκτήτες της θα μπορούν να επιλέξουν μεταξύ των χρωμάτων Giallo Spica, Rosso Mars, Bianco Isis, Nero Aldebaran, Grigio Liqueo και Grigio Ater.

Στη δεύτερη περίπτωση, υπάρχει επιλογή γυαλιστερής μαύρης βαφής για τα παραπάνω τμήματα σε συνδυασμό με τέσσερις ματ επιλογές χρωμάτων για το υπόλοιπο αμάξωμα (Bianco Canopus, Nero Nemesis, Grigio Adamas or Grigio Titans).

Τις νέες χρωματικές επιλογές για την Aventador που θα διατεθεί τόσο ως coupe όσο και ως roadster, θα συνοδεύσουν ειδικά σχεδιασμένα αξεσουάρ με την υπογραφή του Lamborghini Centro Stile.

auto.in.gr

Sports in

Σπανούλης: H ζημιά από έναν πρώην συμπαίκτη του (vid)

Ο Σπανούλης ήταν αδύνατο να του βάλει φρένο και ο Σερμαντίνι με αυτό το περίεργο στυλ έφτασε τους 21 πόντους, έχοντας 7/8 δίποντα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Απριλίου 2024