Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Στο σφυρί 30χρονο Audi Sport Quattro του «κουτιού»

Στο σφυρί 30χρονο Audi Sport Quattro του «κουτιού»

Ένα από τα εμβληματικότερα αυτοκίνητα της γερμανικής φίρμας δημοπρατείται τον Ιανουάριο αποτελώντας ένας από τους ελάχιστους και πλέον καλοδιατηρημένους εκπροσώπους του είδους του.


Ένα από τα πλέον καλοδιατηρημένα δείγματα του αρχετυπικού Audi Sport Quattro του 1984 θα δημορπατηθεί απο την RM Auctions στα μέσα Ιανουαρίου με τις εκτιμήσεις για την τιμή του να εκτοξεύονται στα 475.000 δολάρια.

Το Audi Sport Quattro είναι ένα από τα συνολικά 214 του είδους του που κατασκευάστηκαν και ένα από τα ελάχιστα που επιβιώνουν ακόμα.

Μάλιστα πρόκειται για ένα πολύ καλοδιατηρημένο δείγμα καθώς στην τριαντάχρονη ζωή του έχει διανύσει μόλις 8.237 χιλιόμετρα ενώ, αξίζει να σημειωθεί ότι θα πουληθεί μαζί με το αρχικό kit εργαλείων τα οποία διέθετε τότε η Audi –γρύλος, γαλλικά κλειδιά κτλ- το manual καθώς και ένα επιπλέον σετ αγωνιστικές ζώνες.

Επιπλέον, το αυτοκίνητο έχει προσφάτως περάσει service από την Audi και βρίσκεται σε ιδιαίτερα καλή κατάσταση εντός και εκτός.

Για την ιστορία, το αυτοκίνητο που θεωρείται ένα από τα πλέον εμβληματικά στην ιστορία της Audi εξοπλίζεται με τον θρυλικό turbo πεντακύλινδρο των 2.133 κ.εκ. με ισχύ 302 ίππους. Η κίνηση μεταδίδεται και στους τέσσερις τροχούς μέσω ενός μηχανικού κιβωτίου πέντε σχέσεων. Τις προδιαγραφές του συμπληρώνουν η ανεξάρτητη ανάρτηση εμπρός και πίσω και τα αεριζόμενα δισκόφρενα με τετραπίστονες δαγκάνες.

auto.in.gr

Sports in

Ολυμπιακός: Οι 11 του Μεντιλίμπαρ για το παιχνίδι με τον Άρη (pic)

Οι επιλογές του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ για την αναμέτρηση στο Κλεάνθης Βικελίδης.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024