Δευτέρα 29 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
To… αυτόνομο μέλλον της Mercedes-Benz

To… αυτόνομο μέλλον της Mercedes-Benz

Ένα πρωτότυπο που θα ενσωματώνει τις πιο προηγμένες τεχνολογικά εφαρμογές αυτόνομης οδήγησης αποκαλύπτει με μια αινιγματική φωτογραφία η Mercedes-Benz.

Ένα νέο πρωτότυπο, κύριο χαρακτηριστικό του οποίου θα αποτελεί η δυνατότητα αυτόνομης κίνησης, πρόκειται να παρουσιάσει η Mercedes-Benz στη Διεθνή Έκθεση Τεχνολογίας που θα ανοίξει τις πύλες της για το κοινό στις 6 Ιανουαρίου 2015 στο Las Vegas των Ηνωμένων Πολιτειών.

Η γερμανική φίρμα επιβεβαίωση την παρουσία της στη μεγαλύτερη παγκοσμίως έκθεση ηλεκτρονικών προϊόντων με μια αινιγματική φωτογραφία, η οποία αποκαλύπτει τις βασικές σχεδιαστικές γραμμές του πολλά υποσχόμενου concept car.

Πληροφορίες για τις τεχνικές προδιαγραφές της πρωτότυπης Mercedes-Benz δεν έχουν ανακοινωθεί ακόμα, ωστόσο, το ενδιαφέρον πρόκειται να επικεντρωθεί στις εφαρμογές αυτόνομης οδήγησης με τις οποίες θα εξοπλίζεται.

Είναι γνωστό άλλωστε πως η γερμανική αυτοκινητοβιομηχανία διαθέτει ήδη στο τεχνολογικό της οπλοστάσιο, εκείνες τις εφαρμογές που επιτρέπουν την κίνηση ενός αυτοκινήτου χωρίς την πολύτιμη -υπό άλλες συνθήκες- συμβολή του οδηγού.

auto.in.gr

Sports in

Ο Μότα γράφει ιστορία με την Μπολόνια

Οι «ροσομπλού» θα παίξουν σε ευρωπαϊκή διοργάνωση μετά από 22 χρόνια και κάνουν... όνειρα ακόμα και για συμμετοχή στο Τσάμπιονς Λιγκ

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 29 Απριλίου 2024