Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Infiniti Q60 Concept: Παιχνίδια εντυπώσεων

Infiniti Q60 Concept: Παιχνίδια εντυπώσεων

Ένα ιδιαίτερα δυναμικών προδιαγραφών coupe, η πρωτότυπη έκδοση του οποίου πρόκειται να φιλοξενηθεί στην προσεχή έκθεση αυτοκινήτου του Detroit, θα αποτελέσει τη νέα προσθήκη στην γκάμα της Infiniti.

Oνομάζεται Q60 Concept και πρόκειται να αποτελέσει τη σχεδιαστική βάση πάνω στην οποία η Infiniti θα δημιουργήσει ένα νέο, μεσαίων διαστάσεων coupe.

To ιδιαίτερα δυναμικό concept car θα παρουσιαστεί για πρώτη φορά στην προσεχή έκθεση αυτοκινήτου του Detroit, αποκαλύπτοντας την πρόθεση της ιαπωνικής φίρμας να δημιουργήσει μια τετράτροχη πρόταση ευθέως ανταγωνιστική της BMW Σειράς 4.

Κρίνοντας από τον σχεδιασμό του, το Q60 Concept δεν βρίσκεται πολύ μακριά από την έκδοση παραγωγής του αυτοκινήτου, υιοθετώντας αρκετά στοιχεία από το Q80 αλλά και από το Q50 Eau Rouge.

Ανάμεσα σε εκείνα τα χαρακτηριστικά που εντυπωσιάζουν από την πρώτη στιγμή ξεχωρίζουν οι τροχοί ελαφρού κράματος 21 ιντσών και οι εξίσου επιβλητικές σε μέγεθος και σχεδιασμό εισαγωγές αέρα.

Περά από τα υλικά υψηλής ποιότητας και τον πλήρη εξοπλισμό, το Q60 Concept θα διαθέτει 2+2 θέσεις στο εσωτερικό του, προσφέροντας χάρη στη χρήση αυθεντικά σπορ καθισμάτων τον απαραίτητο χώρο για τα κάτω άκρα των πίσω επιβατών.

Περισσότερα για το Q60 Concept πρόκειται να ανακοινωθούν στις 13 Ιανουαρίου, στο πλαίσιο της Διεθνούς Έκθεσης Αυτοκινήτου του Detroit.

auto.in.gr

Sports in

Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός 75-77: ΘΡΥΛΑΡΑ στη Βαρκελώνη – Μυθική εμφάνιση και break για το 1-0!

Μυθικό παιχνίδι για τον Ολυμπιακό, που «έσπασε» την έδρα της Μπαρτσελόνα και έκανε το 1-0 στη σειρά των playoffs της Euroleague.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024