Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
smart fortwo edition flashlight cabrio: Ανοιχτός... αποχαιρετισμός

smart fortwo edition flashlight cabrio: Ανοιχτός… αποχαιρετισμός

Αν και η νέα γενιά του smart fortwo –και το νέο forfour- έχουν πάρει θέση στις ανά τον κόσμο αντιπροσωπείες της φίρμας, η γερμανική φίρμα προσφέρει μια ειδική και περιορισμένη έκδοση της προηγούμενης γενιάς ως ενός είδους συλλεκτικού αποχαιρετισμό.


H smart αποκαλύπτει μια νέα περιορισμένη έκδοση του… παλιού γνώριμου smart fortwo cabrio με μελλοντικά, συλλεκτικό χαρακτήρα μιας και πρόκειται από τις τελευταίες ειδικές εκδόσεις της συγκεκριμένης γενιάς του εμβληματικού αστικού μοντέλου.

Η έκδοση flashlight θα διατεθεί σε δύο επιλογές χρωμάτων, μαύρο ή ματ λευκό ενώ, ανεξαρτήτως από την επιλογή της απόχρωσης o χαρακτηριστικός κλωβός tridion καθώς και οι καθρέφτες βάφονται σε πορτοκαλί –lava orange- χρώμα. Η ειδική έκδοση ξεχωρίζει επίσης από τα νέα Η7 φωτιστικά σώματα με το σκούρο φόντο τιτανίου και το λογότυπο που κοσμεί την περιοχή λίγο μπροστά από τους καθρέφτες.

Στο εσωτερικό κυριαρχούν τα μαύρα δερμάτινα καθίσματα με τις χαρακτηριστικές πορτοκαλί λεπτομέρειες ενώ την εικόνα συμπληρώνουν στοιχεία από ύφασμα, το δερμάτινο τιμόνι και το λογότυπο της έκδοσης στα πατάκια.

Το smart fortwo edition flashlight cabrio θα είναι διαθέσιμο σε όλο τον κόσμο σε δύο εκδόσεις κινητήρα, είτε με τον ατμοσφαιρικό 1,0 λίτρου των 71 ίππων είτε με τον turbo των 84 ίππων ξεκινώντας από τα 17.850 ευρώ και 18.150 ευρώ αντίστοιχα, ενώ, την γκάμα θα συμπληρώσει και η έκδοση ed με ηλεκτρικό μοτέρ η οποία θα ξεκινά από τα 22.992 ευρώ.

auto.in.gr

Sports in

Ολυμπιακός: Οι 11 του Μεντιλίμπαρ για το παιχνίδι με τον Άρη (pic)

Οι επιλογές του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ για την αναμέτρηση στο Κλεάνθης Βικελίδης.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024