Τρίτη 21 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Mercedes-Benz GLE 450 AMG Coupe 2015: Προσιτή εναλλακτική AMG επιδόσεων

Mercedes-Benz GLE 450 AMG Coupe 2015: Προσιτή εναλλακτική AMG επιδόσεων

Το νέο coupe SUV της Mercedes-Benz αποκτά μια «μικρή AMG» έκδοση η οποία θα τοποθετηθεί κάτω από την κορυφαία GLE 63 AMG Coupe, προσφέροντας μια πιο «προσιτή» εναλλακτική επιδόσεων.


Η γερμανική φίρμα συμπληρώνει τη νεοσύστατη «μικρή AMG» γκάμα της αποκαλύπτοντας τη δεύτερη προσθήκη της η οποία έχει την μορφή της νέας GLE Coupe και όπως και οι υπόλοιπες εκδόσεις του νέου coupe SUV μοντέλου, πραγματοποιεί την πρεμιέρα της στο «floor» της αμερικανικής έκθεσης.

Η GLE 450 AMG Coupe ακολουθεί το σκεπτικό της C 450 AMG Sport η οποία επίσης έκανε το ντεμπούτο της στο Detroit, παίρνοντας μια θέση στην γκάμα μεταξύ των «απλών» εκδόσεων του νέου coupe SUV και των δύο εκδοχών της κορυφαίας GLE 63 AMG Coupe.

Έτσι, οπτικά η GLE 450 AMG Coupe ξεχωρίζει από το επιθετικότερο bodykit που σηματοδοτεί την φροντίδα του Affalterbach ενώ την εικόνα συμπληρώνουν οι ελαφρού κράματος ζάντες αλουμινίου 21 ιντσών με τη χαρακτηριστική σχεδίαση.

Στα εξοπλιστικά της χαρακτηριστικά συμπεριλαμβάνεται η αερανάρτηση της γερμανικής φίρμας, Airmatic, αυτόματα ρυθμιζόμενα αμορτισέρ καθώς και μια αυτόματη λειτουργία μείωσης του ύψους της ανάρτησης στις υψηλές ταχύτητες.

Στο εσωτερικό το στίγμα τoυ βελτιωτικού οίκου των Γερμανών δίνουν τα δερμάτινα σπορ καθίσματα και τιμόνι, τα μεταλλικά πεντάλ και οι λεπτομέρειες από ανθρακονήματα και μαύρο γυαλιστερό πλαστικό.

Την εικόνα συμπληρώνει ο αναβαθμισμένος πίνακας οργάνων ο οποίος έχει προσθέσει στις ενδείξεις του «φωτορεαλιστικά γραφικά εμπνευσμένα από το μηχανοκίνητο αθλητισμό», που πληροφορούν για την επιτάχυνση κατά το διαμήκη άξονα και την πλευρική επιτάχυνση του αυτοκινήτου καθώς και τη γωνία στρέψης του συστήματος διεύθυνσης.

Στην καρδιά της GLE 450 AMG Coupe φιλοξενείται ο διπλά υπερτροφοδοτούμενος V6 των 3,0 λίτρων με ισχύ 367 ίππων και 520 Nm ροπής ο οποίος συνδυάζεται με αυτόματο κιβώτιο εννέα σχέσεων και σύστημα τετρακίνησης το οποίο δίνει τον πρώτο λόγο στους πίσω τροχούς.

auto.in.gr

Sports in

Τα νέα για Ορτέγκα και η αποθέωση του Ποντένσε

Οι εξελίξεις με τον Αργεντίνο μπακ ενόψει τελικού Conference με την Φιορεντίνα και τα αποθεωτικά σχόλια των παικτών του Ολυμπιακού για τον Ποντένσε

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 21 Μαϊου 2024