Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Προσεχώς τετρακύλινδρες οι Porsche Cayman και Boxster

Προσεχώς τετρακύλινδρες οι Porsche Cayman και Boxster

Η ανανέωση των «μικρών» Porsche θα φέρει πολύ περισσότερες αλλαγές από ό,τι συνηθίζεται σε αντίστοιχες περιπτώσεις με την… μορφή turbo τετρακύλινδρων εξελίξεων σε ό,τι αφορά τους κινητήρες.

Τους πρώτους τετρακύλινδρους κινητήρες στην -σύντομη αλλά περιεκτική- ιστορία τους θα εγκαινιάσουν οι «μικρές» της Porsche με αφετηρία την επικείμενη διαδικασία ανανέωσής τους η οποία τοποθετείται μέσα στο 2016.

Αν και προς το παρόν δεν υπάρχουν σαφείς πληροφορίες για τα μεγέθη και τα τεχνικά χαρακτηριστικά των νέων μηχανικών συνόλων, θα πρόκειται για επίπεδους turbo βενζινοκινητήρες τέσσαρων κυλίνδρων για την εξέλιξη των οποίων η Porsche φέρεται να εργάζεται σκληρά.

Πάρα τις turbo τετρακύλινδρες εξελίξεις οι οποίες αναμένεται να καθορίσουν την πλειονότητα της γκάμας εκδόσεων των Cayman και Boxster και μετά την ανανέωσή τους, οι κορυφαίες εκδόσεις των μοντέλων θα εξακολουθήσουν να εξοπλίζονται με ατμοσφαιρικό εξακύλινδρο κινητήρα.

Ωστόσο, ακόμα δεν έχει διευκρινιστεί κατά πόσο οι “flat-six” κινητήρες θα ξεκινούν από τις GTS, εκδόσεις ή θα αποτελέσουν αποκλειστικό προνόμιο των ακόμα πιο σκληροπυρηνικών, αγωνιστικών προδιαγραφών εκδόσεων που θα πάρουν μια θέση στην νέα κορυφή της γκάμας με την μορφή της καινούριας έκδοσης, GT4.

auto.in.gr

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024