Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
McLaren 650S Coupe 2015: Ραντεβού στη Γενεύη με αγωνιστική διάθεση

McLaren 650S Coupe 2015: Ραντεβού στη Γενεύη με αγωνιστική διάθεση

Οι Βρετανοί ετοιμάζουν μια ισχυρότερη αγωνιστική έκδοση της 650S Coupe με χαρακτηριστικά προσαρμοσμένα στις ανάγκες μετακίνησης σε… πίστα.

Μια πιο σκληροπυρηνική και ισχυρότερη έκδοση της 650S Coupe ανακοίνωσε ότι θα παρουσιάσει η βρετανική φίρμα στην έκθεση της Γενεύης, τον προσεχή Μάρτιο, «συνοδεύοντας» την πρεμιέρα του supercar P1 GTR το οποίο επίσης θα πραγματοποιήσει την πρεμιέρα του στο ελβετικό “floor”.

Η πρώτη εικόνα που δημοσιοποιούν οι Βρετανοί αν και καμουφλαρισμένη δίνει το στίγμα αρκετών αλλαγών στο σκαρί της 650S Coupe.

Με μια πρώτη ματιά ξεχωρίζουν οι μεγαλύτερες εισαγωγές αέρα μπροστά, ο ανασχεδιασμένος προφυλακτήρας αλλά και οι δεύτερες εισαγωγές αέρα στα πλευρικά τμήματα οι οποίες συντείνουν στο σκεπτικό της αυξημένης ισχύος.

Παράλληλα, η 650S φαίνεται να έχει μειώσει την απόσταση της από το έδαφος, χάρη προφανώς, στην πιο σπορ και σφιχτότερη ανάρτηση ενώ τις προδιαγραφές της αναμένεται να συμπληρώσει ένα αναβαθμισμένο σύστημα πέδησης με συνθετικά δισκόφρενα.

Ως προς την προσέγγιση που θα ακολουθήσει η McLaren για την νέα έκδοση της 650S Coupe, αν και έχει ήδη ανακοινώσει ότι θα αυξήσει πάνω από τους 650 ίππους την ισχύ του γνωστού twin-turbo κινητήρα των 3,8 λίτρων, αναμένεται να εστιάσει περισσότερο, στην μείωση του βάρους, βελτιώνοντας παράλληλα τα οδικά της χαρακτηριστικά προς ένα ακόμα δυναμικότερο προσανατολισμό.

auto.in.gr

Sports in

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός: Στέψη ή επιστροφή στον Ρέντη;

Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός αναμετρώνται στο Μετς σήμερα Τετάρτη (24/4, 17:30) για τον τέταρτο τελικό της Volley League γυναικών, με τις «ερυθρόλευκες» να προηγούνται 2-1

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024