Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Η SUV εκδοχή της Mercedes-Maybach πολυτέλειας

Η SUV εκδοχή της Mercedes-Maybach πολυτέλειας

Τη δική της εκδοχή για ένα υπερπολυτελές SUV ετοιμάζει η Mercedes-Benz με τα διακριτικά της Maybach και αφετηρία τη νέα GLS.

Η έκθεση στο Los Angeles το Nοέμβριο του 2014 αποτέλεσε το εφαλτήριο για την αναβίωση της Maybach, με την μορφή της Mercedes-Maybach S 600. Πλέον οι Γερμανοί περνούν στο επόμενο στάδιο για την υπερπολυτελή τους φίρμα το οποίο έχει την μορφή ενός SUV με τα διακριτικά της Maybach και το οποίο θα βασιστεί τη νέα γενιά της GL-Class που, σύμφωνα με τη νέα στρατηγική της Mercedes-Benz, θα ονομάζεται GLS.

Το γεγονός επιβεβαιώθηκε από τα πλέον επίσημα χείλη του γερμανικού ομίλου, αυτά του Dieter Zetsche, επικεφαλής της Daimler, ο οποίος από την πρόσφατη έκθεση του Detroit, έδωσε πολύ αυξημένες πιθανότητες σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο.

Το αντίθετο εξάλλου θα ήταν μάλλον παράλογο με δεδομένη την απήχηση που έχει η συγκεκριμένη κατηγορία αλλά και ότι η Mercedes-Benz έχει ήδη στη διάθεσή της «έτοιμο υλικό», τεχνογνωσία και ιστορία στα SUV και δεν θα χρειαστεί να ξεκινήσει από το μηδέν όπως η Bentley με το Bentayga ή η Lamborghini με το Urus που περιμένει ακόμη να πάρει το πράσινο φως.

Οι παραπάνω αφίξεις, συμπεριλαμβανομένης της Mercedes-Maybach δεν είναι βέβαια οι μόνες στην υπερπολυτελή και την… απλά πολυτελή SUV κατηγορία καθώς συντόμως αναμένεται αντίστοιχη απόφαση και από την Rolls Royce, ενώ η Jaguar έχει επίσης ανακοινώσει την «συμμετοχή» της με την μικρότερη αλλά αναμφισβήτητα premium, F-Pace.

auto.in.gr

Sports in

Ολυμπιακός: Σίνα, Μουζακίτης και Χαράλαμπος Κωστούλας στην καλύτερη 11άδα του Youth League

Τρεις παίκτες του Ολυμπιακού συμπεριλήφθηκαν από την ιστοσελίδα Football talent Scout στην καλύτερη 11άδα της διοργάνωσης.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024