Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Kαραμπόλα ονομάτων «βαφτίζει» Q1 το νέο μικρό SUV της Audi

Kαραμπόλα ονομάτων «βαφτίζει» Q1 το νέο μικρό SUV της Audi

Ο όμιλος FCA φέρεται να αρνήθηκε να διαθέσει στην Audi τα διακριτικά Q2, αφήνοντας έτσι μόνο την επιλογή Q1 για το νέο crossover των Γερμανών που αναμένεται από το 2016.

Τα διακριτικά Q1 θα χρησιμοποιήσει τελικά το νέο μικρότερο SUV της Audi, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες, παρά την αρχική επιθυμία των Γερμανών να το ονομάσουν Q2, η Fiat Chrysler Automobiles, αρνήθηκε να παραχωρήσει αυτήν την ονομασία την οποία και είχε προλάβει να κατοχυρώσει νωρίτερα από την Audi.

Η Audi, σύμφωνα με πηγές προσκείμενες στο ζήτημα, φέρεται να πρόσφερε ένα «σημαντικό χρηματικό ποσό» για να αποκτήσει το Q2 από την FCA, ωστόσο ο ιταλομερικανικός όμιλος δεν επιθυμούσε να το διαθέσει.

Σημειώνεται ότι μέχρι στιγμής ούτε η Audi ούτε η FCA έχουν προβεί σε κάποιο επίσημο σχόλιο σχετικά με την ονομαστική διελκυστίνδα.

Ένα άλλο στοιχείο άξιο αναφοράς είναι ότι κάτι ανάλογο φέρεται να έχει συμβεί και με τα διακριτικά Q4 τα οποία επίσης ανήκουν στην Fiat Chrysler Automobiles.

Σύμφωνα με πληροφορίες η Audi τα είχε επίσης διεκδικήσει για την έκδοση παραγωγής του ΤΤ offroad concept, ωστόσο τελικώς η άρνηση του ιταλο-αμερικανικού ομίλου, αναμένεται να οδηγήσει στην επιλογή του ΤΤQ ως τελικού ονόματος του νέου sport crossover που ετοιμάζουν.

auto.in.gr

Sports in

Άσχημα μαντάτα για τον Αντετοκούνμπο

Αμφίβολος και για τις επόμενες αναμετρήσεις κόντρα στους Ιντιάνα Πέισερς, παραμένει ο ηγέτης των Μιλγουόκι Μπακς, Γιάννης Αντετοκούνμπο.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024