Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Opel Corsa OPC 2015: Δείγμα γραφής

Opel Corsa OPC 2015: Δείγμα γραφής

Η ισχυρότερη έκδοση του νέου Corsa με τα διακριτικά OPC δίνει το στίγμα της μέσω ενός teaser-video όπου το γερμανικό supermini γράφει γύρους στην πίστα του Dudenhofen με τη συνδρομή του Γερμανού οδηγού Joachim Winkelhoc και του επικεφαλής της Opel, Karl-Thomas Neumann.

Η γερμανική φίρμα δημοσιοποίησε το πρώτο δείγμα γραφής της ισχυρότερης OPC έκδοσης του νέου Corsa, μέσω ενός teaser video, όπου ο Γερμανός οδηγός αγώνων Joachim Winkelhoc και ο επικεφαλής της Opel, Karl-Thomas Neumann, γράφουν γύρους στην πίστα Dudenhofen.

Στην ιδιότυπη «περιήγηση» τους, ο Γερμανός οδηγός αγώνων, δηλώνει «εντυπωσιασμένος από το πόσο ισορροπημένο» είναι το Corsa OPC, ενώ ο επικεφαλής της Opel επιβεβαιώνει ότι έχει περισσότερη ισχύ από την αντίστοιχη προηγούμενη έκδοση αλλά και θα έχει μια πραγματικά «λογική τιμή».

Σε ό,τι αφορά τα μέχρι τώρα γνωστά χαρακτηριστικά της έκδοσης, σύμφωνα με πληροφορίες το Corsa OPC θα αξιοποιήσει ένα turbo τετρακύλινδρο κινητά με χωρητικότητα 1,6 λίτρων η ισχύς του οποίου αναμένεται να φτάνει τους 210 ίππους, φέρνοντας το στο ίδιο επίπεδο με την περιορισμένη έκδοση Corsa OPC Nurburgring Edition της προηγούμενη γενιάς που κατασκευάστηκε σε μόλις 500 μονάδες.

auto.in.gr

Sports in

«Έχουμε πίστη για κάτι μεγάλο»

Ο προπονητής της γυναικείας ομάδας πόλο του Ολυμπιακού, Δημήτρης Κραβαρίτης, μίλησε στο In.gr για το φαϊναλ φορ του Τσάμπιονς Λιγκ και τον στόχο των «ερυθρολεύκων».

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024