Σάββατο 18 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
VW Caddy 2015: Ευσυνείδητος επαγγελματίας... τεσσάρων γενεών

VW Caddy 2015: Ευσυνείδητος επαγγελματίας… τεσσάρων γενεών

H νέα τέταρτη γενιά του Caddy, εκτός από το προφανές της σύγχρονης σχεδίασης εντός και εκτός και ανεξαρτήτως έκδοσης αμαξώματος, υπόσχεται να είναι αποδοτικότερο από ποτέ χάρη στους νέους Euro 6 κινητήρες του αλλά και φθηνότερο από ποτέ χάρη στην προσθήκη νέων entry-level εκδόσεων.


Η γερμανική φίρμα έκανε τα αποκαλυπτήρια της νέας τέταρτης γενιάς του Caddy το οποίο αναμένεται να ξεκινήσει την εμπορική του πορεία –αρχής γενομένης από τη Γερμανία- τον Ιούνιο του 2015, διαθέτοντας, εκτός από τη νέα σχεδίαση εντός και εκτός και τις προσθήκες σε εξοπλισμό, μια γκάμα αποδοτικότερων κινητήρων προδιαγραφών, συμβατών στο σύνολό τους με τις προδιαγραφές Euro 6.

Ξεκινώντας από την εξωτερική του εμφάνιση το Caddy αποκτά μια σύγχρονη σχεδίαση, διαθέτοντας νέα μεγαλύτερη γρίλια, ανασχεδιασμένους προφυλακτήρες και νέα φωτιστικά σώματα, μπροστά και πίσω καθώς και τη συνολικά νέα σχεδίαση της θύρας του πορτ μπαγκάζ που το εναρμονίζουν με τα υπόλοιπα μοντέλα της VW, επαγγελματικά ή μη.

Ακόμα μεγαλύτερες θα μπορούσαν να χαρακτηριστούν οι αλλαγές στο εσωτερικό, όπου κυριαρχεί το εξολοκλήρου ανασχεδιασμένο ταμπλό, ο νέος επιλογέας ταχυτήτων και οι «ξαναγραμμένες» επιφάνειες του εσωτερικού των θυρών.

Την εικόνα της αισθητικής ανανέωσης συμπληρώνει το νέο τιμόνι με το επίπεδο κάτω μέρος, και στις πλουσιότερες εξοπλιστικά εκδόσεις, μεταλλικές λεπτομέρειες και δυνατότητα περισσότερων χρωματικών επιλογών για τις επενδύσεις και τις επιφάνειες του εσωτερικού.

Στον gadget εξοπλισμό του Caddy θα υπάρχουν επίσης διαφορετικές επιλογές για το σύστημα ψυχαγωγίας και ενημέρωσης με δυνατότητα επιλογής μεταξύ των Discover Media, Composition Media και Composition Media.

Εφαλτήριο για τη βενζινοκίνητη γκάμα του νέου Caddy αποτελεί ο τρικύλινδρος TSI του 1,0 λίτρου με ισχύ 102 ίππων, ενώ ψηλότερα συναντάμε τους TSI των 1,2 λίτρων με απόδοση 84 ίππων και τον 1,4 λίτρων βενζινοκινητήρα με ισχύ 125 ίππους. Στην γκάμα πετρελαίου αναμένονται τέσσερις τετρακύλινδροι TDI με ισχύ από 75 έως 150 ίππους.

auto.in.gr

Sports in

Η Γιουβέντους απέλυσε τον Αλέγκρι εξαιτίας της συμπεριφοράς του στον τελικό του Coppa Italia (pic)

Ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι αποτελεί παρελθόν από τη Γιουβέντους, με τους μπιανκονέρι να παίρνουν αυτή την απόφαση μετά την απρεπή συμπεριφορά του Ιταλού τεχνικού στον τελικό κόντρα στην Αταλάντα

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 18 Μαϊου 2024