Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Infiniti QX30 Concept: Ο δυναμικός πρόλογος ενός premium μικρού crossover

Infiniti QX30 Concept: Ο δυναμικός πρόλογος ενός premium μικρού crossover

Η Infiniti ετοιμάζει την είσοδό της στην κατηγορία των compact premium crossover, επιφυλάσσοντας ένα αντίστοιχο concept car για την έκθεση της Γενεύης, στις αρχές Μαρτίου με σαφείς προοπτικές παραγωγής που θα αξιοποιήσουν τη συνέργεια των Ιαπώνων με τον όμιλο Daimler.

Έχοντας παρουσιάσει στην Φρανκφούρτη το 2013 το Q30 concept, ένα νέο entry-level μοντέλο, κάτι μεταξύ coupe και hatchback σε επίπεδο σχεδιασμού που θα περάσει στην παραγωγή μέσα στο 2015, η Infiniti, το πολυτελές σκέλος της Nissan, ετοιμάζει μια αντίστοιχη κίνηση στην κατηγορία των crossover.

O λόγος για το QX30 concept, ένα πρωτότυπο συμπαγών διαστάσεων premium crossover το οποίο θα παρουσιαστεί στην προσεχή έκθεση της Γενεύης στις αρχές Μαρτίου με την προοπτική να δώσει μια αντίστοιχη έκδοση παραγωγής μέσα στο 2016 «απευθυνόμενο σε μια νέα γενιά καταναλωτών premium προϊόντων», όπως χαρακτηριστικά σημειώνει η Infiniti.

Εκτός από την παραπάνω επίσημη σύσταση, η Infiniti δημοσιοποιεί και την πρώτη εικόνα του πρωτοτύπου, ως δείγμα γραφής ενός τολμηρού σχεδιασμού που αναμιγνύει καμπύλες και αιχμές και, εκ πρώτης όψεως, συντείνει σε ένα επιβλητικό παρουσιαστικό.

Σε κάθε περίπτωση, αυτό που θα πρέπει να θεωρείται δεδομένο είναι ότι το QX30 θα έχει ως αφετηρία την «μικρή» πλατφόρμα της Mercedes-Benz, MFA, όπου βασίζoνται, μεταξύ άλλων, η A-Class και η GLA με την οποία αναμένεται να μοιράζεται και κινητήρες στο πλαίσιο της συνεργασίας της Daimler με τον όμιλο Nissan-Renault. Τις προδιαγραφές του ιαπωνικού compact crossover με τις… ευρωπαϊκές ρίζες αναμένεται να συμπληρώσει ένα κατ’ επιλογή σύστημα τετρακίνησης.

auto.in.gr

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024