Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Παγκόσμια πρεμιέρα -και- από την εκκεντρική Morgan στη Γενεύη

Παγκόσμια πρεμιέρα -και- από την εκκεντρική Morgan στη Γενεύη

Η βρετανική φίρμα των εκκεντρικών, κατά παραγγελία προτάσεων με τον έντονα ρετρό χαρακτήρα και το ιδιαίτερο στυλ, ανακοίνωσε ότι επιφυλάσσει μια παγκόσμια πρεμιέρα για την επικείμενη ελβετική έκθεση στις 3 Μαρτίου.

Σε μια από τις σπάνιες αντίστοιχες εκδηλώσεις της η βρετανική φίρμα των εκκεντρικών προτάσεων με το έντονα ρετρό χαρακτήρα, ανακοίνωσε ότι επιφυλάσσει την πρεμιέρα ενός «νέου supercar» στην έκθεση της Γενεύης που ανοίγει αυλαία στις 3 Μαρτίου 2015.

Το μοναδικό στοιχείο-εικόνα που αφορά την πρεμιέρα της Morgan δεν θα μπορούσε σε καμία περίπτωση να χαρακτηριστεί απολύτως διαφωτιστικό, ωστόσο, η όψη του αυτοκινήτου στο teaser παραπέμπει στη ναυαρχίδα της βρετανικής φίρμας, το Aero Supersports, με τιμή εκκίνησης τις 126.000 στερλίνες, συντείνοντας, ενδεχομένως, στην παρουσίαση μιας βελτιωμένης εκδοχής της.

Σε κάθε περίπτωση, το νέο μοντέλο δείχνει να σέβεται απολύτως τις ρετρό σχεδιαστικές συνήθειες της φίρμας, ενώ δεν αποκλείεται στα νέα στοιχεία να συμπεριληφθεί μια αναβαθμισμένη εκδοχή του V8 κινητήρα των 4,8 λίτρων, προέλευσης BMW με τον οποίο εξοπλίζεται εδώ και αρκετά χρόνια το μοντέλο της Morgan, καθώς και ορισμένες βελτιώσεις στο πλαίσιο.

auto.in.gr

Sports in

Απίστευτο αυτό που συμβαίνει με την Μακάμπι στη φετινή Euroleague (vids)

Η Μακάμπι Τελ Αβίβ σε 9 εκτός έδρας παιχνίδια με τις top-10 ομάδες της Euroleague κέρδισε μόνο τον Παναθηναϊκό, τον οποίο μάλιστα νίκησε δύο φορές στην Αθήνα!

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024