Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Τίτλοι τέλους για τα ΜΙΝΙ Coupe και Roadster

Τίτλοι τέλους για τα ΜΙΝΙ Coupe και Roadster

H νέα γενιά του ΜΙΝΙ Ηatchback έδωσε το σήμα για τη σταδιακή ανανέωση του συνόλου της γκάμας της ΜΙΝΙ και η οποία όπως όλα δείχνουν, δεν θα περιλαμβάνει στο μέλλον τα Coupe και Roadster.

H MINI ανακοίνωσε τoν προσεχή τερματισμό της παραγωγής των ΜΙΝΙ Coupe και Roadster στο εργοστάσιο της Οξφόρδης όπου και κατασκευάζονται, επιβεβαιώνοντας τις δηλώσεις του επικεφαλής προϊοντικού σχεδιασμού της φίρμας στις ΗΠΑ, Patrick McKenna ο ο οποίος είχε πει, από τον Νοέμβριο του 2014, ότι η νέα γενιά του μοντέλου που ξεκίνησε από τα τρίθυρα και πεντάθυρα Hatchback δεν θα περιλαμβάνει τις δύο αυτές εκδόσεις.

Για την ακρίβεια και σύμφωνα με πληροφορίες η νέα γενιά της οοικογένειας ΜΙΝΙ αναμένεται να περιλαμβάνει, αρχικά, πέντε μοντέλα, τα τρίθυρα και πεντάθυρα Hatchbacκ, το Clubman, το Countryman και το Convertible.

To τελευταίο αναμένεται να κάνει την εμφάνισή του πριν το καλοκαίρι του 2015, ενώ θα ακολουθήσει το Clubman το οποίο έχει ήδη δώσει το στίγμα του ως concept και αναμένεται, ως έκδοση παραγωγής, να κάνει το ντεμπούτο του στην διεθνή έκθεση της Φρανκφούρτης το προσεχές φθινόπωρο.

To Countryman αναμένεται να λανσαριστεί στις αρχές του 2017, ενώ, σύμφωνα με πληροφορίες στα σχέδια βρίσκεται και ένα νέο μικρότερο ΜΙΝΙ, το οποίο θα τοποθετηθεί στη βάση της γκάμας ακολουθώντας τα χνάρια του Rocketman Concept. Το νέο μικρό ΜΙΝΙ θα αποτελέσει το νέο έκτο μέλος της γκάμας, και θα εξελιχθεί από κοινού με την Toyota, στο πλαίσιο της συνεργασίας τους με την BMW.

auto.in.gr

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024