Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Bentley Continental GT & Flying Spur 2015: Η ανανέωση της πολυτέλειας

Bentley Continental GT & Flying Spur 2015: Η ανανέωση της πολυτέλειας

Η βρετανική φίρμα προορίζει την ανανεωμένη Continental GT για την προσεχή έκθεση της Γενεύης, επιφυλάσσοντας παράλληλα ορισμένες βελτιωτικές παρεμβάσεις για την Flying Spur.


Την ανανεωμένη γκάμα της Bentley Continental GT καθώς και ορισμένες επιπλέον βελτιώσεις για την Flying Spur θα αποτελέσουν το επίκεντρο της παρουσίας της βρετανικής φίρμας στην 85η ελβετική έκθεση.

Η Continental GT διαθέτει ανασχεδιασμένους προφυλακτήρας, μια μικρότερη γρίλια, πιο διογκωμένους θόλους οι οποίοι φέρουν μια επιπλέον οπή απαγωγής θερμότητας για την ψύξη των μηχανικών μερών. Την εικόνα συμπληρώνουν οι νέες ζάντες που ντύνουν τους τροχούς 20 ή 21 ιντσών.

Στο εσωτερικό κυριαρχεί το νέο τιμόνι το οποίο συνδυαστικά με τα μεγαλύτερα paddles υπόσχεται μια πιο σπορ εμπειρία, Παράλληλα, έχουν προστεθεί κάποιες επιπλέον ενδείξεις στον πίνακα οργάνων, κάποιες διακοσμητικές λεπτομέρειες στην κεντρική κονσόλα, ενώ την εικόνα συμπληρώνει ένας νέος αποθηκευτικός χώρος για τα πίσω καθίσματα.

Αλλαγές φέρνει και το μηχανικό σύνολο της κορυφαίας έκδοσης της Continental GT. O W12 προσφέρει αυξημένη ισχύ και ροπή φτάνοντας τους 590 ίππους και τα 720 Nm ροπής, ενώ με τη συνδρομή ενός συστήματος αδρανοποίησης κυλίνδρων που θέτει εκτός λειτουργίας τους έξι από τους 12 κυλίνδρους όταν δεν χρειάζεται η συμβολή τους, παρέχει και αυξημένη αποδοτικότητα.

Σε ό,τι αφορά την γκάμα της τετράθυρης Flying Spur, οι αλλαγές εστιάζονται στον εμπλουτισμό των χρωματικών επιλογών της αλλά και στον εκσυγχρονισμό του εξοπλισμού της. Αναλυτικά, ο πίνακας οργάνων αποκτά νέα, πιο σύγχρονα γραφικά ενώ πλέον, στα εξοπλιστικά της στοιχεία συγκαταλέγεται και το WiFi.

Αντίστοιχες αλλαγές με την W12 έκδοση της Continental GΤ φέρει και η κορυφαία έκδοση της Flying Spur, με το δωδεκακύλινδρο σύνολο να προσφέρει 625 ίππους και 800 Nm ροπής, προσφέροντας παράλληλα περισσότερη οικονομία χάρη στην παρουσία συστήματος αδρανοποίησης κυλίνδρων.

auto.in.gr

Sports in

Μάχες «επιβίωσης» στα playout της Super League

Mάχη για την επιβίωσή τους στην Super League δίνουν αρκετές ομάδες στην 5η αγωνιστική των playout.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024