Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Mercedes-Maybach Pullman 2016: Πάνοπλη πολυτέλεια

Mercedes-Maybach Pullman 2016: Πάνοπλη πολυτέλεια

Η λιμουζίνα της γερμανικής φίρμας με τα διακριτικά της Maybach και με ένα μέτρο μεγαλύτερο μήκος από την Maybach S-Class, δίνει το επιβλητικό στίγμα της πριν την επίσημη πρεμιέρα της στη Γενεύη.


Η γερμανική φίρμα έκανε τα αποκαλυπτήρια του μοντέλου που θα αποτελέσει την αιχμή της πολυτέλειας της γκάμας της πριν αυτή προσγειωθεί στην προσεχή έκθεση της Γενεύης στις 3 Μαρτίου.

Σχεδιασμένη για να ενσαρκώσει την «επιτομή αποκλειστικότητας και πολυτέλειας», η Mercedes-Maybach Pullman χάρη σε ένα μεταξόνιο που εκτείνεται στα 4,418 μέτρα έχει κατά 1,053 μέτρο μεγαλύτερο μήκος από την Mercedes-Maybach S-Class καθώς και κατά 10 εκατοστά μεγαλύτερο ύψος, ως οφείλει μία λιμουζίνα και με ό,τι αυτό συνεπάγεται για την ευρυχωρία που προσφέρει στους επιβάτες τους πίσω καθίσματος.

Το πίσω κάθισμα αποτελείται από δύο “executive” όπως τα ονομάζει η φίρμα ξεχωριστά καθίσματα με δυνατότητα ανάκλισης έως και 43,5 μοιρών και ηλεκτρικά υποπόδια. Υπάρχουν δύο ακόμα αντικριστά καθίσματα τα οποία μπορούν να αναδιπλωθούν πλήρως, ενώ την εικόνα συμπληρώνει ένα ηλεκτροχρωματικό γυάλινο διαχωριστικό που, με το πάτημα ενός κουμπιού, μπορεί να μεταβάλλει τη διαπερατότητά του από διαφανές έως πλήρως αδιαφανές.

Εκτός από τα δεδομένα πολυτελή υλικά των επενδύσεων, από πλευράς εξοπλισμού η Mercedes-Maybach Pullman διαθέτει ηχοσύστημα Burmester με 3D surround και σύστημα ψυχαγωγίας με οθόνη 18,5 ιντσών για τους επιβάτες του πίσω καθίσματος.

Επιπλέον, στον εξοπλιστικό κατάλογο, επιστρέφουν και οι ενδείξεις τοποθετημένες στην οροφή προκειμένου οι επιβαίνοντες να μπορούν να ενημερώνονται για στοιχεία όπως η ώρα, η εξωτερική θερμοκρασία και η ταχύτητα του αυτοκινήτου.

Στα σπλάχνα της φιλοξενείται ο θηριώδης twin-turbo V12 των 6,0 λίτρων με ισχύ 530 ίππων και 830 Nm ροπής με τη γερμανική φίρμα να επιφυλάσσεται για τα μεγέθη επιδόσεων που ούτως ή άλλως λίγη σημασία έχουν σε αυτή την περίπτωση καθώς, όπως υποστηρίζει και η Mercedes-Benz το μοντέλο «προσανατολίζεται στην άνεση και όχι στις επιδόσεις».

Όσοι κροίσοι ενδιαφέρονται, οι πωλήσεις της θα ξεκινήσουν από το 2016 με αρχική τιμή για την μη θωρακισμένη εκδοχή της τα 500.000 ευρώ.

auto.in.gr

Sports in

Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός 75-77: ΘΡΥΛΑΡΑ στη Βαρκελώνη – Μυθική εμφάνιση και break για το 1-0!

Μυθικό παιχνίδι για τον Ολυμπιακό, που «έσπασε» την έδρα της Μπαρτσελόνα και έκανε το 1-0 στη σειρά των playoffs της Euroleague.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024