Τετάρτη 08 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
VW Passat Alltrack 2015: Για ανήσυχους οικογενειάρχες

VW Passat Alltrack 2015: Για ανήσυχους οικογενειάρχες

H πρακτικότερη έκδοση του Passat αποκτά αυξημένη απόσταση από το έδαφος, σύστημα τετρακίνησης και τα απαραίτητα προστατευτικά στο αμάξωμα που θα το προφυλάξουν στις πιο απαιτητικές, εκτός ασφάλτου, διαδρομές, αναδεικνύοντας τις πιο περιπετειώδεις πτυχές του.


H γερμανική φίρμα έκανε τα αποκαλυπτήρια της πιο περιπετειώδους εκδοχής της νέας, όγδοης γενιάς του Passat η οποία θα πραγματοποιήσει το ντεμπούτο της στην 85η διεθνή ελβετική έκθεση στις 3 Μαρτίου 2015.

Έχοντας ως αφετηρία την έκδοση Variant, το Passat Αlltrack αυξάνει την απόσταση του από το έδαφος στα 27,5 εκατοστά και υιοθετεί πιο off-road σχεδιαστικά στοιχεία με τα πλαστικά προστατευτικά περιμετρικά του αμαξώματος και στους θόλους να έχουν τον πρώτο λόγο.

Προστατευτικά έχουν τοποθετηθεί και στο πάτωμα του αυτοκινήτου ενώ ανασχεδιασμένοι είναι και οι προφυλακτήρες προς όφελος της βελτίωσης στις γωνίες προσέγγισης και διαφυγής.

Το Passat Alltrack διαθέτει στο βασικό εξοπλισμό το σύστημα τετρακίνησης 4Motion on-demand το οποίο υπό κανονικές συνθήκες κινεί τους μπροστινούς τροχούς, ωστόσο, αν διαπιστωθεί απώλεια πρόσφυσης κατανέμει τη ροπή και στους πίσω τροχούς εξασφαλίζοντας την μέγιστη δυνατή πρόσφυση. Επίσης το standard μπλοκέ διαφορικό κατανέμει τη ροπή μεταξύ των τροχών, δίνοντας προτεραιότητα σε εκείνον που έχει την περισσότερη πρόσφυση.

Παράλληλα, έχει προστεθεί πρόγραμμα οδήγησης Off Road το οποίο όταν ενεργοποιηθεί παραμετροποιεί την απόκριση των φρένων, τη χαρτογράφηση του πεντάλ γκαζιού καθώς και τα συστήματα εκκίνησης σε ανηφόρα και κατάβαση προκειμένου να εξασφαλίσει περισσότερη πρόσφυση σε απαιτητικότερες συνθήκες.

Σε ό,τι αφορά τους κινητήρες, προέρχονται από την πλούσια γκάμα του Passat, με το Alltrack να είναι διαθέσιμο με κινητήρες βενζίνης 1,4 και 2,0 λίτρων με ισχύ 150 και 220 ίππων αντίστοιχα και τρία δίλιτρα diesel μοτέρ με απόδοση 150, 190 και 240 ίππων.

Οι ισχυρότερες εκδόσεις επωφελούνται από το σύστημα XDS+ το οποίο σε απαιτητικές συνθήκες οδήγησης φρενάρει τον εσωτερικό τροχό εξασφαλίζοντας περισσότερη σταθερότητα.

auto.in.gr

Sports in

Μεντιλίμπαρ: «Θα κάνουμε τα πάντα για να δώσουμε χαρά στον κόσμο μας – Με μυαλό και ψυχή για να γράψουμε ιστορία»

Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ μίλησε για τη μεγάλη αναμέτρηση του Ολυμπιακού με την Άστον Βίλα - Ιμπόρα: «Πρέπει να έχουμε δίψα, όρεξη, φιλοδοξία. Αυτά είναι τα όπλα μας».

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 08 Μαϊου 2024