Κυριακή 19 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Toyota Auris 2015: Ο συνεπής Ιάπωνας

Toyota Auris 2015: Ο συνεπής Ιάπωνας

Το Auris ανανεώνεται υιοθετώντας στοχευμένες αλλαγές σε κάθε επίπεδο, συμπεριλαμβανομένων αισθητικής, εξοπλισμού και κινητήρων.


Την ανανεωμένη εκδοχή του μικρομεσαίου τους μοντέλου σε hatchback και station wagon, Touring Sports, εκδόσεις επιφυλάσσουν οι Ιάπωνες για την προσεχή έκθεση της Γενεύης όπου θα πραγματοποιήσει την πρεμιέρα του και το επίσης ανανεωμένο Avensis.

Οι πρώτες εικόνες του ανανεωμένου Auris αποκαλύπτουν την νέα του «όψη» με τα ανασχεδιασμένα φωτιστικά σώματα, γρίλια και προφυλακτήρα, ενώ αν και προς το παρόν δεν υπάρχουν εικόνες του πίσω τμήματος, αντίστοιχη αναμένεται να είναι και η εκεί αισθητική αναβάθμιση.

Στο ίδιο μήκος κύματος κινείται και η αναβάθμιση στο εσωτερικό το οποίο έχει αποκτήσει κάποια επιπλέον στοιχεία όπως οι λεπτομέρειες από μαύρο γυαλιστερό πλαστικό στο ταμπλό, σε συνδυασμό με ορισμένα ανασχεδιασμένα χαρακτηριστικά όπως οι αεραγωγοί, η μεγαλύτερη οθόνη αφής η οποία υποδέχεται πλέον στα δεξιά της το «old school» ρολόι και οι οποίες αποσκοπούν σε μια πιο εργονομική και ποιοτικότερη αίσθηση.

Παράλληλα, όπως σημειώνει η Toyota το ανανεωμένο Auris θα επωφεληθεί από αναβαθμισμένο εξοπλισμό άνεσης και ασφάλειας. Τις επιλογές αναμένεται να συμπληρώσουν νέες προσθήκες για την χρωματική παλέτα, αλλά και τα υλικά του θαλάμου επιβατών.

Προς το παρόν η Toyota δεν δημοσιοποιεί στοιχεία και τεχνικά χαρακτηριστικά για τους κινητήρες του ανανεωμένου της μοντέλου, σημειώνοντας, ωστόσο, ότι το Auris θα προσφέρεται με «βελτιωμένους και νέους κινητήρες» βενζίνης και πετρελαίου, ενώ από την γκάμα δεν θα λείψει φυσικά και η υβριδική εκδοχή.

Σύμφωνα με πληροφορίες, σε δεύτερο χρόνο αναμένεται να προστεθεί στην γκάμα και μια πιο περιπετειώδης έκδοση, η οποία θα διαθέτει αυξημένη απόσταση από το έδαφος και πιο off-road χαρακτηριστικά.

auto.in.gr

Sports in

LIVE: Αρσεναλ – Έβερτον

LIVE: Αρσεναλ - Έβερτον. Παρακολουθήστε live στις 18:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Αρσεναλ - Έβερτον για την 38η αγωνιστική της Premier League. Τηλεοπτικά από Novasports 3HD.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 19 Μαϊου 2024