Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
VW CC Concept: Το «ραντεβού» του νέου Passat με την coupe κομψότητα

VW CC Concept: Το «ραντεβού» του νέου Passat με την coupe κομψότητα

Η γερμανική φίρμα ανανεώνει το CC ραντεβού της προετοιμάζοντας ένα αντίστοιχο τετράθυρο coupe concept car για την διεθνή έκθεση αυτοκινήτου της Γενεύης που ανοίγει αυλαία στις 3 Μαρτίου.


Όπως όλα δείχνουν, η γερμανική φίρμα προετοιμάζει ένα concept car για την επικείμενη ελβετική έκθεση το οποίο θα αναλάβει να δώσει το στίγμα του νέου τετραθυρου coupe μοντέλου της, με αφετηρία την νέα όγδοη γενιά του Passat.

Ακολουθώντας το ίδιο σκεπτικό με το μέχρι σήμερα γνωστό VW CC, το νέο μοντέλο θα υιοθετήσει πιο δυναμικές αναλογίες σε σχέση με τις μέχρι σήμερα γνωστές εκδοχές αμαξώματος του Passat με επίκεντρο το coupe τόξο της οροφής.

Αν και προς το παρόν το μόνο δείγμα του νέου concept car και της παρεπόμενης έκδοσης παραγωγής η οποία αναμένεται το 2017 είναι δύο σκίτσα, η VW σημειώνει ότι το πρωτότυπο μοντέλο που θα παρουσιαστεί στη Γενεύη θα διαθέτει ένα «καινοτόμο σύστημα τετρακίνησης» με τη συνδρομή ενός υβριδικού συνόλου που θα συνδυάζει ένα υπερτροφοδοτούμενο κινητήρα βενζίνης με δύο ηλεκτρικά μοτέρ.

Αν και η VW δεν δίνει περαιτέρω διευκρινίσει σε ό,τι αφορά το concept car ή το μηχανικό του σύνολο, το τελευταίο, αναμένεται να αποτελεί μια τετρακίνητη μετεξέλιξη της υβριδικής τεχνολογίας που εξοπλίζει το Passat GTE που συνδυάζει έναν TSI 1,4 λίτρων με ένα ηλεκτρικό μοτέρ προσφέροντας συνδυαστική ισχύ 218 ίππων και 400 Nm ροπής που μεταδίδεται στους μπροστινούς τροχούς με τη συνδρομή ενός αυτόματου κιβωτίου διπλού συμπλέκτη έξι σχέσεων.

Auto Express

Sports in

Σε κίνδυνο οι ισπανικοί σύλλογοι και η Φούρια Ρόχα λόγω της κυβερνητικής κηδεμονίας στην ομοσπονδία

Στελέχη της UEFA θεωρούν πως η κυβερνητική κηδεμονία στην ισπανική ομοσπονδία δεν μπορεί να γίνει αποδεκτή από τη στιγμή που δεν υπήρξε η ίδια ανοχή και σε άλλες παρόμοιες περιπτώσεις.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024