Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Honda Jazz 2015: Ασκήσεις ιαπωνικής ευρυχωρίας

Honda Jazz 2015: Ασκήσεις ιαπωνικής ευρυχωρίας

H νέα, τρίτη γενιά του Jazz δίνει ραντεβού στην διεθνή έκθεση αυτοκινήτου της Γενεύης, προβάλλοντας ακόμα περισσότερη ευρυχωρία, μεγαλύτερη αποδοτικότητα και νέο infotainment και ένα πλήρες πακέτο εφαρμογών άνεσης και ασφάλειας.


Έχοντας παρουσιάσει την πρωτότυπη εκδοχή του στην έκθεση της γαλλικής πρωτεύουσας μόλις το περασμένο φθινόπωρο, οι Ιάπωνες, δεν χάνουν χρόνο επιφυλάσσοντας την έκδοση παραγωγής για την επικείμενη ελβετική έκθεση η οποία ανοίγει αυλαία στις 3 Μαρτίου 2015.

Εκτός από τα ιδιαίτερα σχεδιαστικά χαρακτηριστικά του που ακολουθούν πιστά το concept που προηγήθηκε, αξίζει να σημειωθεί ότι το νέο Jazz διαθέτει κατά 9,5 εκατοστά μεγαλύτερο μήκος και κατά 3,0 εκ. μεγαλύτερο μεταξόνιο σε σχέση με το μοντέλο που θα αντικαταστήσει, ξεκινώντας από το καλοκαίρι του 2015.

Χάρη στις αυξημένες του διαστάσεις και στα Magic Seats, τα γνωστά αναδιπλούμενα καθίσματα της Honda τα οποία προσφέρουν πλήθος επιλογών παραμετροποίησης, το νέο Jazz υπόσχεται «ασυναγώνιστη ευελιξία» σε ό,τι αφορά τη διάταξη του εσωτερικού και μεγαλύτερη ευρυχωρία από την «κατηγορία» του.

Ο όγκος του διαμερίσματος του αποσκευών αυξάνεται στα 354 λίτρα ενώ με την αναδίπλωση των πίσω καθισμάτων διαμορφώνεται ένας χώρος 884 λίτρων.

Στις διαθέσιμες επιλογές του νέου Jazz συγκαταλέγεται και το νέο σύστημα ψυχαγωγίας και ενημέρωσης της φίρμας, Honda Connect το οποίο διαθέτει μια οθόνη αφής επτά ιντσών και προσφέρει δυνατότητα σύνδεσης στο Internet και πρόσβαση σε δεδομένα όπως ειδήσεις, καιρός, κυκλοφοριακές συνθήκες σε πραγματικό χρόνο και web radio.

Έχοντας ως αφετηρία την ίδια αρχιτεκτονική με το νέο SUV HR-V, το Jazz επωφελείται από το νέο κινητήρα i-VTEC τεχνολογίας Earth-Dreams, με χωρητικότητα 1,3 λίτρων και απόδοση 102 ίππων ο οποίος συνδυάζεται με μηχανικό κιβώτιο έξι σχέσεων είτε κατ΄επιλογή με ημιαυτόματο κιβώτιο CVT ισάριθμων σχέσεων.

Το νέο Jazz υπόσχεται επίσης ένα πλούσιο εξοπλισμό άνεσης και ασφάλειας. Στις διαθέσιμες επιλογές του περιλαμβάνεται το Advanced Driver Assist το οποίο αξιοποιώντας κάμερες και ένα ραντάρ μέσης εμβέλειας, προσφέρει ένα συνολικό πακέτο ενεργητικής και παθητικής ασφάλειας. Ενδεικτικά αναφέρεται ότι σε αυτά περιλαμβάνονται σύστημα προειδοποίησης σε ενδεχόμενο εμπροσθιας πρόσκρουσης και ακούσιας αλλαγής λωρίδας καθώς και σύστημα αναγνώρισης της οδικής σήμανσης, αυτόματης ρύθμισης των φωτιστικών σωμάτων και έξυπνο cruise control.

auto.in.gr

Sports in

LIVE: Αταλάντα – Λίβερπουλ

Παρακολουθήστε live στις 22:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Αταλάντα – Λίβερπουλ για τα προημιτελικά του Europa League. Τηλεοπτικά από Cosmote Sport 7 HD.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024