Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
SUV απόβαση στην Ελβετία από την Seat

SUV απόβαση στην Ελβετία από την Seat

Τo πρώτο SUV της Seat θα κάνει μια ακόμα εμφάνιση ως πρωτότυπο στο «floor» της Γενεύης, πολύ κοντά στην τελική του μορφή και στην έκδοση παραγωγής η οποία αναμένεται το προσεχές φθινόπωρο.

Την «τελευταία» πρωτότυπη και πιο κοντά στην παραγωγή, εκδοχή του πρώτου SUV της θα παρουσιάσει η ισπανική φίρμα στην προσεχή έκθεση της Γενεύης.

Πάνε τέσσερα χρόνια από τότε που η Seat παρουσίασε ένα πρωτότυπο SUV, το IBX Concept, αποκαλύπτοντας την πρόθεσή της, για την προσθήκη ενός αντίστοιχου μοντέλου στην γκάμα της.

Σύμφωνα με τις επίσημες πληροφορίες, το νέο crossover θα προστεθεί στην γκάμα από το 2016, με την έκδοση παραγωγής να πραγματοποιεί την πρεμιέρα της στην έκθεση της Φρανκφούρτης το φθινόπωρο του 2015.

Πριν από αυτό θα προηγηθεί ένα ακόμα πρωτότυπο στην ελβετική έκθεση το οποίο θα δώσει μια σαφή κατεύθυνση για το νέο crossover, το οποίο όπως αποκαλύπτει η πρώτη εικόνα του θα υιοθέτησει σχεδιαστικά χαρακτηριστικά από το Leon.

To νέο crossover μοντέλο θα έχει ως αφετηρία και την ίδια αρχιτεκτονική με το Leon, την πολυχρηστική πλατφόρμα του ομίλου VW, ΜQB, προβάλλοντας παράλληλα χαρακτηριστικά όπως η αυξημένη απόσταση από το έδαφος και τα τυπικά στοιχεία ενός SUV αμαξώματος ενώ, στις προαιρετικές του επιλογές θα προσφέρεται και σύστημα τετρακίνησης.

auto.in.gr

Sports in

Παρτιζάν – Ολυμπιακός 69-74: Τεράστια νίκη στο Βελιγράδι και βήμα τετράδας!

Ο Ολυμπιακός βρέθηκε ακόμα και στο -13, αλλά με αντεπίθεση διαρκείας γύρισε τούμπα το παιχνίδι και πέτυχε μια σπουδαία νίκη στη μάχη για την τετράδα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024