Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Lexus RX 2016: Σε δυναμικότερα μονοπάτια

Lexus RX 2016: Σε δυναμικότερα μονοπάτια

Η νέα τέταρτη γενιά του RX δίνει το στίγμα της πριν την επίσημη πρεμιέρα της στη διεθνή έκθεση της Νέας Υόρκης στις αρχές Απριλίου.

Η ιαπωνική φίρμα έδωσε στη δημοσιότητα το πρώτο δείγμα του νέου RX το οποίο θα πραγματοποιήσει την πρεμιέρα του στην έκθεση της Νέας Υόρκης την 1η Απριλίου.

Μια προσεκτική παρατήρηση σε αυτό το πρώτο teaser αποκαλύπτει ότι το νέο RX θα υιοθετήσει μια πιο δυναμική σχεδιαστική προσέγγιση με μια πιο coupe λογικής οροφή, πιο διογκωμένους θόλους αλλά και περισσότερες αιχμές εμπνευσμένες από το μικρότερο ΝΧ.

Πλήρως ανασχεδιασμένα είναι και τα πίσω φωτιστικά σώματα υιοθετώντας ένα περιμετρικό design σε σχέση με την μέχρι σήμερα γνωστή εκδοχή του μοντέλου.

Προς το παρόν δεν υπάρχουν λεπτομέρειες σε ό,τι αφορά τα μηχανικά μέρη και τα τεχνικά χαρακτηριστικά του νέου ιαπωνικού SUV, ωστόσο το πιθανότερο είναι ότι στην κορυφή της «συμβατικής» γκάμας του θα βρεθεί έκδοση με V6 κινητήρα 3,5 λίτρων σε συνδυασμό με αυτόματο κιβώτιο οκτώ σχέσεων, ενώ θα υπάρξει και υβριδική έκδοση.

auto.in.gr

Sports in

Άσχημα μαντάτα για τον Αντετοκούνμπο

Αμφίβολος και για τις επόμενες αναμετρήσεις κόντρα στους Ιντιάνα Πέισερς, παραμένει ο ηγέτης των Μιλγουόκι Μπακς, Γιάννης Αντετοκούνμπο.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024