Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Opel Adam Rocks S 2015: Πύραυλος τσέπης

Opel Adam Rocks S 2015: Πύραυλος τσέπης

Η πιο περιπετειώδης εκδοχή του lifestyle αυτοκινήτου πόλης της Opel αποκτά την ισχυρότερη S εκδοχή της υποσχόμενη νέες συγκινήσεις.


Μετά την παρουσίαση του Opel Adam S στην έκθεση του Παρισιού το 2014, η γερμανική φίρμα προσθέτει μια αντίστοιχη έκδοση στην γκάμα του πιο περιπετειώδους alter ego του lifestyle αυτοκινήτου πόλης.

Ο λόγος για το Adam Rocks S το οποίο θα πραγματοποιήσει την επίσημη πρεμιέρα του στην έκθεση του Άμστερνταμ, στις 16 Απριλίου και στη συνέχεια να προστεθεί στην γκάμα εκδόσεων του λιλιπούτειου crossover ως η ισχυρότερη εκδοχή του.

Αξιοποιώντας ένα τετρακύλινδρο κινητήρα βενζίνης ECOTEC με χωρητικότητα 1,4 λίτρων σε συνδυασμό με μηχανικό κιβώτιο έξι σχέσεων, το Adam Rocks S προσφέρει 150 ίππους και 220 Nm ροπής, επιταχύνοντας από 0-100 χλμ./ώρα σε 8,5 δευτερόλεπτα ενώ η μέγιστη ταχύτητά του διαμορφώνεται σε 210 χλμ./ώρα.

Σύμφωνα με την Opel η ειδική διαμόρφωση του κιβωτίου με τις κοντές σχέσεις επιτρέπει επίσης στο Adam Rocks S να επιταχύνει από τα 80 χλμ./ώρα έως τα 120 χλμ./ώρα με πέμπτη σχέση σε 7,9 δευτερόλεπτα.

Τις προδιαγραφές της S έκδοσης συμπληρώνει ένα αναβαθμισμένο σύστημα πέδησης, ενώ η απόσταση από το έδαφος μειώνεται κατά 1,5 εκατοστό χάρη στην πιο σπορ διαμόρφωση της ανάρτησης. Παράλληλα, υπάρχει δυνατότητα απενεργοποίησης του ηλεκτρονικού συστήματος ελέγχου ευστάθειας.

Στο βασικό εξοπλισμό του ανήκει επίσης και η ηλεκτρικά αναδιπλούμενη υψασμάτινη οροφή διαθέσιμη σε πέντε αποχρώσεις που μπορούν να συνδυαστούν με τα 11 χρώματα που είναι διαθέσιμα για το αμάξωμα.

Σε ό,τι αφορά τις τιμές κατανάλωσης καυσίμου και εκπομπών διοξειδίου του άνθρακα, το Opel Adam Rocks S, απαιτεί 5,9 λίτρα/100 χλμ. και εκλύει στην ατμόσφαιρα 139 γρ./χλμ. διοξείδιο του άνθρακα.

auto.in.gr

Sports in

Έγραψε ιστορία η Ρεάλ: Μυθικό επίτευγμα για τη «Βασίλισσα»!

Η Ρεάλ πέτυχε κάτι που δεν έχει καταφέρει ποτέ καμία άλλη ομάδα στο Champions League!

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024