Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
VW Scirocco GTS 2015: Aνανέωση και επιπλέον ισχύς μέσω Κίνας

VW Scirocco GTS 2015: Aνανέωση και επιπλέον ισχύς μέσω Κίνας

Η γερμανική φίρμα κάνει τα αποκαλυπτήρια της ανανεωμένης GTS έκδοσης του coupe της η οποία ενσωματώνει τις αναβαθμίσεις τις υπόλοιπης γκάμας του μοντέλου αλλά και επωφελείται από επιπλέον ισχύ.


Έχοντας παρουσιάσει πριν περίπου ένα χρόνο την ανανεωμένη εκδοχή του Scirocco, η VW, συμπληρώνει την γκάμα του coupe μοντέλου της, αποκαλύπτοντας την έκδοση GTS η οποία επωφελείται από επιπλέον ισχύ και ορισμένες στοχευμένες βελτιώσεις σε σχέση με το μοντέλο που αντικαθιστά.

Αναλυτικότερα, η ανανεωμένη εκδοχή του Scirocco GTS διαθέτει μια αναβαθμισμένη εκδοχή του τετρακύλινδρου κινητήρα 2,0 λίτρων, προσφέροντας 10 επιπλέον ίππους και φτάνοντας έτσι συνολικά τους 220 ίππους, όπως ακριβώς ισχύει και για το Golf GTI.

O κινητήρας συνδυάζεται με μηχανικό κιβώτιο έξι σχέσεων ή, κατ΄επιλογή, με ισάριθμων σχέσεων DSG διπλού συμπλέκτη. Ο συνδυασμός αυτός επιτρέπει στο γερμανικό coupe να επιταχύνει από στάση στα 100 χλμ./ώρα σε 6,5 δευτερόλεπτα, ενώ η μέγιστη ταχύτητά του διαμορφώνεται σε 244 χλμ./ώρα (246 χλμ./ώρα με το μηχανικό κιβώτιο των έξι σχέσεων).

Εκτός από την επιπλέον ισχύ, το Scirocco GTS διαθέτει νέου σχεδιασμού ζάντες Norwich 18 ιντσών, ενώ ως επιλογή διατίθενται και τροχοί 19 ιντσών με ζάντες Lugano. Ανεξαρτήτως μεγέθους των τροχών, πίσω τους βρίσκονται οι κόκκινες δαγκάνες του συστήματος πέδησης, ενώ την εξωτερική εμφάνιση του Scirocco GTS συμπληρώνουν οι γνώριμες αισθητικές παρεμβάσεις που συμπεριλαμβάνονται στο bodykit των R εκδόσεων, όπως οι πιο επιθετικοί προφυλακτήρες, τα ανασχεδιασμένα «πλευρά» στα κατώτερα τμήματά τους, η αεροτομή και ο αεροδυναμικός διαχύτης.

Στις λεπτομέρειες που ξεχωρίζουν είναι η επιλογή της VW να βάψει τους εξωτερικούς καθρέφτες σε μαύρο χρώμα ενώ, θα διατίθενται ως επιλογή οι αγωνιστικές ρίγες που κοσμούν το καπό και το πίσω τμήμα, ως φόρος τιμής στο Scirocco GTS του 1982. Εμπλουτισμένη είναι και η χρωματική παλέτα του σπορ μοντέλου που θα διατίθεται σε αποχρώσεις του κόκκινου, λευκού, γκρι, ανθρακί και μαύρου (Flash Red, Pure White, Oryx White, Urano Grey, Indium Grey και Deep Black).

Στο εσωτερικό ξεχωρίζουν το σπορ τιμόνι με τις κόκκινες ραφές, τα γυαλιστερά μαύρα πλαστικά σε συνδυασμό με τις λεπτομέρειες από χρώμιο, το logo της έκδοσης, τα ατσάλινα πεντάλ, και ο χαρακτηριστικός επιλογέας ταχυτήτων.

Την εικόνα συμπληρώνει το νέο Composition Colour σύστημα ψυχαγωγίας και ενημέρωσης. Παράλληλα, οι καταναλωτές θα έχουν τη δυνατότητα επιλογής για δερμάτινες επενδύσεις Vienna, φωτιστικά σώματα bi-xenon, πανοραμική ηλιοροφή και τιμόνι με χειριστήρια, μεταξύ άλλων.

auto.in.gr

Sports in

«Τρελάθηκε» ο Μπαρτζώκας: Οι πανηγυρισμοί μετά το τέλος του Παρτίζαν – Ολυμπιακός (vid)

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας ξέσπασε μετά την ανατροπή και το μεγάλο διπλό στο Βελιγράδι και πανηγύρισε έξαλλα τη νίκη του Ολυμπιακού.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024