Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Mercedes-Benz Concept GLC Coupe: To δεύτερο -και μικρότερο- μέρος της coupe SUV περιπέτειας

Mercedes-Benz Concept GLC Coupe: To δεύτερο -και μικρότερο- μέρος της coupe SUV περιπέτειας

H Μercedes-Benz ξεκινά να γράφει το επόμενο –και μικρότερο- coupe SUV κεφάλαιο της γκάμας της, παρουσιάζοντας ένα πρωτότυπο αντίστοιχο μοντέλο στην έκθεση της Σαγκάης.


Έχοντας ήδη αποκαλύψει, πριν αρκετό καιρό, τις προθέσεις της για την προσθήκη ενός μικρότερου coupe SUV στην γκάμα της μετά την GLE Coupe, η Mercedes-Benz κάνει το επόμενο βήμα παρουσιάζοντας την πρωτότυπη εκδοχή του στην έκθεση της Σαγκάης.

To Concept CLC Coupe συστήνεται ως «ένα πολύ κοντά στην παραγωγή σχεδιαστικό πρωτότυπο», παραπέμποντας αισθητικά σε μια μικρογραφία της GLE Coupe και το οποίο, στην έκδοση παραγωγής του, θα αποτελεί μέρος της γκάμας της δεύτερης γενιάς της GLΚ η οποία, όπως είναι γνωστό θα μετονομαστεί σε GLC.

Mε μεταξόνιο 2,83 μέτρα, συνολικό μήκος 4,73 μέτρα και ύψος που δεν ξεπερνά το 1,60 μ. το Concept GLC Coupe ξεχωρίζει για το επιβλητικά δυναμικό του αποτύπωμα όπου κυριαρχούν η coupe λογικής γραμμή οροφής, οι έντονες πτυχώσεις στο αμάξωμα που σε συνδυασμό με τα προστατευτικά περιμετρικά του αμαξώματος σε ματ μεταλλική απόχρωση και την αυξημένη απόσταση από το έδαφος, δίνουν το στίγμα μιας περιπετειώδους κομψότητας.

Στην όψη του ξεχωρίζουν τα φωτιστικά σώματα τεχνολογίας LED και η χαρακτηριστική αισθητική των πιο πρόσφατων SUV δειγμάτων της φίρμας, ενώ στο πίσω τμήμα, εύκολα αναγνωρίζει κανείς τις επιρροές της GLE Coupe στη σχεδίαση των, επίσης LED, φωτιστικών σωμάτων με την εικόνα να συμπληρώνεται από τις τέσσερις στρογγυλές απολήξεις της εξάτμισης από ατσάλι και τη χαρακτηριστική προστατευτική «ποδιά».

Στα σπλάχνα του πρωτότυπου μοντέλου με το χαρακτηριστικό «ηλιακό», όπως το χαρακτηρίζει η Mercedes-Benz, κίτρινο χρώμα φιλοξενείται ένας διπλά υπερτροφοδοτούμενος V6 3,0 λίτρων με απόδοση 367 ίππων και 520 Nm ροπής ο οποίος συνδυάζεται με αυτόματο κιβώτιο εννέα σχέσεων και το σύστημα τετρακίνησης της Mercedes-Benz, 4Μatic.

auto.in.gr

Sports in

Ολυμπιακός: Σίνα, Μουζακίτης και Χαράλαμπος Κωστούλας στην καλύτερη 11άδα του Youth League

Τρεις παίκτες του Ολυμπιακού συμπεριλήφθηκαν από την ιστοσελίδα Football talent Scout στην καλύτερη 11άδα της διοργάνωσης.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024