Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Volvo XC90 Excellence Lounge Console: Άνεση και πολυτέλεια υπερ-υψηλού επιπέδου

Volvo XC90 Excellence Lounge Console: Άνεση και πολυτέλεια υπερ-υψηλού επιπέδου

Αντικαθιστώντας τη θέση του συνοδηγού από μία πολυλειτουργική κονσόλα, η Volvo υπόσχεται στο εσωτερικό του πρωτότυπου XC 90 μια μοναδική εμπειρία άνεσης και πολυτέλειας.


Ένα νέο concept car το οποίο ξεχωρίζει για την εμπειρία άνεσης και πολυτέλειας που είναι ικανό να προσφέρει στον θάλαμο επιβατών του αποκάλυψε η Volvo στο πλαίσιο της Διεθνούς Έκθεσης Αυτοκινήτου της Σαγκάης.

Ο λόγος για το Volvo XC90 Excellence Lounge Console, στο εσωτερικό του οποίου η θέση του συνοδηγού έχει αντικατασταθεί από μια πολυλειτουργική κονσόλα.

Η τελευταία φιλοξενεί χώρους αποθήκευσης, επιφάνεια εργασίας ή ακόμα και ένα κέντρο ενημέρωσης και ψυχαγωγίας που ξεχωρίζει χάρη στην οθόνη προβολής μεγέθους 17 ιντσών.

«Ξεκινήσαμε αυτό το project παρατηρώντας τον τρόπο ζωής των διακεκριμένων στελεχών. Με την προοδευτική μας προσέγγιση στον σχεδιασμό και τη λειτουργικότητα αναλύσαμε τις ανάγκες και την αντίληψη των στελεχών που χρησιμοποιούν σοφέρ για τις μετακινήσεις τους, σχεδιάζοντας το αυτοκίνητο γύρω από αυτούς και παραμένοντας προσηλωμένοι στους στόχους της φίρμας», δήλωσε σχετικά με το Volvo XC90 Excellence Lounge Console ο Thomas Ingenlath, επικεφαλής του τμήματος σχεδιασμού της Volvo Cars.

Εκτός των άλλων, η αφαίρεση τους καθίσματος του συνοδηγού προσφέρει στον πίσω επιβάτη απρόσκοπτη ορατότητα προς τα εμπρός, καθώς και επιπλέον χώρο για τα πόδια του.

«Η πρόθεσή μας με το συγκεκριμένο concept ήταν να επισημάνουμε δύο πράγματα – πρώτον ότι η Volvo αναγνωρίζει τις ανάγκες των διακεκριμένων πελατών και δεύτερον ότι ο επαναστατικός σχεδιασμός και τα σύγχρονα υλικά μπορούν να προσφέρουν μια μοναδική για την κατηγορία των premium αυτοκινήτων εμπειρία», πρόσθεσε ο Thomas Ingenlath.

auto.in.gr

Sports in

Έξαλλοι στη Μακάμπι: «Λέει ψέματα ο Αταμάν»

Πηγή της Μακάμπι απαντά σε όσα της προσάπτει ο Εργκίν Αταμάν.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024