Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
H Audi συμπράττει με τo Amazon λανσάροντας υπηρεσία παράδοσης στα αυτοκίνητά της

H Audi συμπράττει με τo Amazon λανσάροντας υπηρεσία παράδοσης στα αυτοκίνητά της

Οι ιδιοκτήτες Audi θα έχουν τη δυνατότητα παραλαβής των παραγγελιών τους από τo Amazon στο αυτοκίνητό τους, χάρη σε ένα αντίστοιχο πιλοτικό πρόγραμμα που ξεκινά από τον Μάιο για την περιοχή του Μονάχου.

Η γερμανική φίρμα εγκαινιάζει μια νέα, παράδοξη όσο και βολική συνεργασία με τον κολοσσό των διαδικτυακών πωλήσεων η οποία θα επιτρέπει στους ιδιοκτήτες Audi να παραλαμβάνουν –με τη διαμεσολάβηση της DHL- τα ψώνια τους από τo Amazon στο πορτ μπαγκάζ του αυτοκινήτου τους.

Η συγκεκριμένη υπηρεσία θα λειτουργήσει πιλοτικά από τον προσεχή Μάιο για την περιοχή του Μονάχου, δίνοντας τη δυνατότητα στους Prime πελάτες του Amazon και ιδιοκτήτες Audi να επιλέξουν την παράδοση του δέματός τους στο αυτοκίνητό τους και χωρίς την παρουσία τους.

Αυτό γίνεται εφικτό με τη συνδρομή του GPS του κάθε αυτοκινήτου Audi το οποίο, κατόπιν συνεννόησης με τον ιδιοκτήτη του, δίνει το στίγμα του αυτοκινήτου στην εταιρεία ταχυμεταφορών.

Στη συνέχεια, με τη συνδρομή ενός ψηφιακού κωδικού μιας χρήσης που παρέχει η Audi οι μεταφορείς της DHL μπορούν να αποκτήσουν πρόσβαση για μια και μόνο φορά και με συγκεκριμένο χρονικό περιορισμό στο πορτ μπαγκάζ του αυτοκινήτου προκειμένου να τοποθετήσουν το δέμα.

Όπως σχολιάζει ο επικεφαλής πωλήσεων της Audi, Luca di Meo: «Το πρόγραμμα εύκολης παράδοσης του Audi Connect εξοικονομεί χρόνο, προσφέροντας άνεση και ευελιξία, αξίες που είναι ολοένα σημαντικότερες για το target group μιας premium φίρμας».

auto.in.gr

Sports in

Μπάγερν Μονάχου – Άρσεναλ 1-0: Ο Κίμιχ έστειλε τους Βαυαρούς στα ημιτελικά

Η γκολάρα του Κίμιχ ήταν αρκετή για την Μπάγερν που νίκησε με 1-0 την Άρσεναλ και προκρίθηκε στα ημιτελικά του Champions League.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024