Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ανοιχτός σε συγχωνεύσεις -και- με Apple, Google δηλώνει ο S. Marchionne

Ανοιχτός σε συγχωνεύσεις -και- με Apple, Google δηλώνει ο S. Marchionne

Ένθερμος υποστηρικτής του δόγματος της επιβίωσης δια των συνεργασιών-συγχωνεύσεων, ο πληθωρικός επικεφαλής των Fiat-Chrysler, δηλώνει ανοιχτός σε κάθε τέτοιο ενδεχόμενο, επισημαίνοντας παράλληλα τους κινδύνους μη προσεταιρισμού των τεχνολογικών κολοσσών από την παραδοσιακή αυτοκινητοβιομηχανία.

Ο επικεφαλής του ομίλου Fiat-Chrysler, Sergio Marchionne, που μετά την πλήρη ενοποίηση του αμερικανο-ιταλικού ομίλου αναζητά νέες συνεργασίες, δήλωσε ανοιχτός ακόμα και σε σύμπραξη και με κάποια εταιρεία από το χώρο της τεχνολογίας.

«Θεωρούσα ανέκαθεν συναρπαστική την ιδέα να έχεις τη δυναμική ενός τεχνολογικού κολοσσού σε μια νέα για αυτόν αγορά όπου θα φέρει τα πάνω κάτω», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Sergio Marchionne, στο πλαίσιο συνέντευξης Τύπου, εξηγώντας την θέση του για την ανάγκη συνεχών συνεργασιών και συγχωνεύσεων στην αυτοκινητοβιομηχανιών.

Στο κατά πόσο θα μετέφερε την πρότασή αυτή στην Apple ή την Google, το No1 των Fiat-Crysler δήλωσε ότι: «θεωρώ ότι πρέπει να ενθαρρύνουμε, ούτως ή άλλως τέτοιους διαλόγους».

Ο Sergio Marchionne δεν παρέλειψε επίσης να σχολιάσει το πρόσφατο ενδιαφέρον της Apple για την εμπλοκή της στην αυτοκινητοβιομηχανία, επισημαίνοντας ότι θα ήταν καλύτερα για τον κλάδο, εταιρείες όπως η Apple και η Google να μην «κατέβουν» ανεξάρτητες στην αυτοκινητοβιομηχανία.

«Αν εμφανιστούν ξαφνικά και αποδειχτούν επιτυχημένες με τη βοήθεια των συσσωρευμένων αποθεματικών τους και την τεχνογνωσία τους θα μπορούσαν να βλάψουν σημαντικά και δομικά την αυτοκινητοβιομηχανία», κατέληξε ο πληθωρικός CEO διαβλέποντας αλλαγή ισορροπιών που θα φέρει ένα τέτοιο ενδεχόμενο στην αυτοκινητοβιομηχανία.

auto.in.gr

Sports in

LIVE: Τσιτσιπάς – Λάγιοβιτς

LIVE: Τσιτσιπάς – Λάγιοβιτς. Παρακολουθήστε live την εξέλιξη της αναμέτρησης Τσιτσιπάς – Λάγιοβιτς για τα ημιτελικά του ATP Masters 500 της Βαρκελώνης. Τηλεοπτικά από Cosmote Sport 6 HD.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024