Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Εταιρικό αυτοκίνητο της χρονιάς για το 2015 το Volvo XC90 στη Γερμανία

Εταιρικό αυτοκίνητο της χρονιάς για το 2015 το Volvo XC90 στη Γερμανία

270 στελέχη επιφορτισμένα με τη διαχείριση εταιρικών στόλων στην μεγαλύτερη και πιο ανταγωνιστική αγορά για εταιρικά αυτοκίνητα στην Ευρώπη ανακηρύσσουν το σουηδικό SUV το καλύτερο εταιρικό αυτοκίνητο της χρονιάς στην κατηγορία του.

Αν και απομένει ακόμα ένας μήνας για το επίσημο εμπορικό λανσάρισμα του αυτοκινήτου στη γερμανική αγορά, η SUV ναυαρχίδα της Volvo κατάφερε να αποσπάσει τον τίτλο του εταιρικού αυτοκινήτου της χρονιάς στην κατηγορία του, αντιμετωπίζοντας τον σκληρό γερμανικό premium ανταγωνισμό… εντός έδρας.

«Αυτή η πρώιμη επιβεβαίωση για την ελκυστικότητα του XC90 και των χαρακτηριστικών του που το καθιστούν ιδανικό για εταιρικούς χρήστες και μάλιστα σύμφωνα με την «κρίση» της μεγαλύτερης και πιο ανταγωνιστικής αγοράς της Ευρώπης, μας δίνει μεγάλη αυτοπεποίθηση ότι αυτό το αυτοκίνητο θα αποτελέσει το αγαπημένο των εταιρικών χρηστών σε όλη την Ευρώπη», δήλωσε ο Bernard Bradley υπεύθυνος εμπορικών δραστηριοτήτων στη Volvo Cars.

Το θεσμό «Εταιρικό Αυτοκίνητο της Χρονιάς» διοργανώνει γερμανικό περιοδικό του ειδικού Τύπου που ασχολείται με τους εταιρικούς στόλους, ενώ το αποτέλεσμα προκύπτει από τις ψήφους 270 στελεχών επιφορτισμένων με τη διαχείριση των εταιρικών στόλων αυτοκινήτων σε όλη τη Γερμανία.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι εκλέκτορες πριν ψηφίσουν έχουν τα δυνατότητα να οδηγήσουν και να δοκιμάσουν και τα 63 αυτοκίνητα από 11 διαφορετικές κατηγορίες υπό αξιολόγηση πριν καταλήξουν να δώσουν τους βαθμούς που θα διαμορφώσουν την ψήφο τους δίνοντας διαφορετική βαθμολογία για μια σειρά χαρακτηριστικών που αφορούν τα οδικά χαρακτηριστικά, την παρεχόμενη άνεση αλλά και την αποδοτικότητα.

Εκτός από το XC90 που βραβεύτηκε εταιρικό αυτοκίνητο της χρονιάς για φέτος στην κατηγορία των μεγάλων SUV, πρώτο στην κατηγορία του ανακηρύχτηκε και το XC60, ενώ τα V70 και V60 τερμάτισαν στη δεύτερη και τρίτη θέση της κατηγορίας τους.

auto.in.gr

Sports in

Η μεγάλη βραδιά του Ολυμπιακού

Παραμιλάει η Ευρώπη με το νέο έπος του Ολυμπιακού με ήρωα τον Τζολάκη - Πύρινος κόσμος έκανε τη νύχτα μέρα στο Πασαλιμάνι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024