Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Peugeot Vision Gran Turismo: Play time!

Peugeot Vision Gran Turismo: Play time!

Οι Γάλλοι παρουσιάζουν τη δική τους ψηφιακή supercar συμμετοχή για την έκτη έκδοση του Gran Turismo στις ελκυστικές αναλογίες ενός αιχμηρού τετράτροχου με ισχύ 875 ίππων και την απόλυτη αναλογία 1/1 σε ότι αφορά τη σχέση κιλών/ίππο.


Η γαλλική φίρμα παρουσιάζει τη δική της supercar εκδοχή για την εικονική πραγματικότητα και συγκεκριμένα αυτή του Gran Turismo 6, όπου το Peugeot Gran Turismo Vision θα είναι αποκλειστικά διαθέσιμο σε κάποιο από τα προσεχή δωρεάν update του παιχνιδιού.

Σε ό,τι αφορά τις προδιαγραφές του πρόκειται για ένα supercar με ύψος μόλις 1,04 μέτρο κάτι που, σύμφωνα με τους δημιουργούς του, σε συνδυασμό με τις υπόλοιπες παράδοξες παραμέτρους της σιλουέτας του αυτοκινήτου «το κρατά κολλημένο στην άσφαλτο» ενώ, απαλλάσσει από την ανάγκη παρουσίας αεροδυναμικών βοηθημάτων.

Στην καρδιά του φιλοξενείται ένας turbo V6 με χωρητικότητα 3,2 λίτρων με απόδοση 875 ίππους η ισχύς του οποίου μεταδίδεται και στους τέσσερις τροχούς μέσω ενός μηχανικού κιβωτίου έξι σχέσεων.

Σύμφωνα με τις συστάσεις των δημιουργών του με δεδομένο και το βάρος των 875 κιλών το οποίο εξασφαλίζει στο ψηφιακό supercar την «απόλυτη» αναλογία κιλών/ίππο ένα προς ένα, το Peugeot Vision Gran Turismo υπόσχεται να επιταχύνει από 0-100 χλμ./ώρα σε 1,73 δευτερόλεπτα.

Τις προδιαγραφές του συμπληρώνουν το σύστημα πέδησης με την υπογραφή της Brembo το οποίο αποτελείται από αεριζόμενα συνθετικά δισκόφρενα διάστασεων 380 χιλ. μπροστά και 337 χιλ. στον πίσω άξονα.

auto.in.gr

Sports in

Βαθμολογία UEFA: O Ολυμπιακός κρατάει το όνειρο της Ελλάδας ζωντανό

Η ιστορική πρόκριση του Ολυμπιακού στα ημιτελικά δίνει έξτρα βαθμούς στην Ελλάδα και κρατάει το μεγάλο όνειρο της 15ης θέσης ζωντανό.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024