Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Toyota Hilux 2016: «Εξωτική» πρεμιέρα

Toyota Hilux 2016: «Εξωτική» πρεμιέρα

Το δημοφιλές ιαπωνικό pick-up συστήνει το νέο εαυτό του ξεκινώντας από την Μπανγκόκ όπου η Toyota παρουσίασε το πρώτο δείγμα της όγδοης κατά σειρά γενιάς του.


Από την μακρινή Ταϋλάνδη ξεκίνα την πορεία της, η νέα εκδοχή του δημοφιλούς pick-up που υποδέχεται την όγδοη γενιά του.

Με το χαρακτηρισμό του νέου μοντέλο, το νέο Toyota Hilux δίνει το στίγμα του από την Μπανγκόκ με την ιαπωνική φίρμα να επιφυλάσσεται για τα τεχνικά του χαρακτηριστικά, για τις «επόμενες» πρεμιέρες του ανάλογα και με την κάθε αγορά στην οποία θα διατεθεί.

Σε κάθε περίπτωση, το νέο Hilux έχει αυξήσει το μήκος του κατά 7,0 εκατοστά και το πλάτος του κατά 2,0 εκατοστά ενώ, έχει μειώσει οριακό το ύψος της οροφής του, υιοθετώντας κεντρικά φωτιστικά σώματα LED τα οποία συμπληρώνονται από φώτα ημέρας.

Την νέα του «όψη» συμπληρώνουν ο νέος προφυλακτήρας που σε συνδυασμό με τους διογκωμένους θόλους και τις πιο ανάγλυφες γραμμές της σχεδίασης του προσδίδουν μια πιο εκσυγχρονισμένη εικόνα.

Στο πλήρως ανασχεδιασμένο πίσω τμήμα που υπόσχεται ακόμα μεγαλύτερη πρακτικότητα και χρηστικότητα, φιλοξενείται κάμερα οπισθοπορείας η οποία στην πλειονότητα των αγορών όπου θα διατεθεί θα ανήκει στο βασικό εξοπλισμό.

Το εσωτερικό παραπέμπει ευθέως στη σχεδίαση… λιγότερο επαγγελματικών προτάσεων με την Toyota να υπόσχεται την πρακτικότητα και την άνεση που θα περίμενε κανείς από τα SUV της.

Στα στοιχεία που ξεχωρίζουν συγκαταλέγεται η κεντρική οθόνη αφής του συστήματος ψυχαγωγίας και ενημέρωσης που παραπέμπει σε ταμπλό, η νέα ψηφιακή οθόνη με τις ενδείξεις, μεταξύ ταχύμετρου και στροφόμετρου, ο επιλογέας για το σύστημα τετρακίνησης και οι δερμάτινες επενδύσεις.

Σε ό,τι αφορά τους κινητήρες, αναλόγως με την αγορά στην οποία θα διατεθεί, το Hilux θα προσφέρει επιλογές diesel 2,4 και 2,8 λίτρων με ισχύ από 160 έως 180 ίππους. Την γκάμα βενζίνης θα απαρτίζουν ατμοσφαιρικός τετρακύλινδρος 2,7 λίτρων με 165 ίππους και ένας εξακύλινδρος 4,0 λίτρων με 280 ίππους.

auto.in.gr

Sports in

Ολυμπιακός: Σίνα, Μουζακίτης και Χαράλαμπος Κωστούλας στην καλύτερη 11άδα του Youth League

Τρεις παίκτες του Ολυμπιακού συμπεριλήφθηκαν από την ιστοσελίδα Football talent Scout στην καλύτερη 11άδα της διοργάνωσης.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024