Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
VW Tiguan 2016: Βελτιώσεις στα σημεία

VW Tiguan 2016: Βελτιώσεις στα σημεία

Το μικρομεσαίο SUV των Γερμανών αποκτά αναβαθμισμένους πετρελαιοκινητήρες και περισσότερη ισχύ, εκσυγχρονίζοντας παράλληλα τον infoatainment εξοπλισμό του στα πρότυπα της «smartphone εποχής».

Η γερμανική φίρμα ανακοίνωσε μια σειρά βελτιώσεων για το Tiguan που αποκτά νέους κινητήρες και επιπλέον εξοπλισμό.

Ξεκινώντας από τους κινητήρες, οι γνωστοί δίλιτροι TDI κινητήρες του μικρομεσαίου SUV αναβαθμίζονται αποκτώντας περισσότερη ισχύ.

Έτσι, ο 2,0 λίτρων TDI θα προσφέρεται σε δύο εκδοχές ισχύος, μία με 150 ίππους και η οποία υπόσχεται κατανάλωση καυσίμου 5,0 λίτρων/100 χλμ. και μια ισχυρότερη με απόδοση 184 ίππων και τιμή κατανάλωσης καυσίμου 5,87 λίτρων/100 χλμ.

Παράλληλα με τους αναβαθμισμένους κινητήρες το Tiguan επωφελείται από τις διαφορετικές εκδόσεις του νέου συστήματος infotainment της VW, Composition Colour και Composition Media με έγχρωμη οθόνη αφής η οποία αντικαθιστά το ηχοσύστημα στο κέντρο του ταμπλό, ενώ στις λειτουργίες του συστήματος ψυχαγωγίας και ενημέρωσης προστίθεται και νέο σύστημα πλοήγησης.

Παράλληλα, διατίθεται ως επιλογή το επιπλέον εξοπλιστικό πακέτο, Discover Μedia το οποίο συμπεριλαμβάνει τις online υπηρεσίες της VW και δίνει τη δυνατότητα download εφαρμογών για τη σύνδεση smartphones με Android ή iOS και την αξιοποίηση των λειτουργιών τους μέσω της κεντρικής κονσόλας του αυτοκινήτου.

auto.in.gr

Sports in

Διάλογος Αλαφούζου – Καρυπίδη: «Είναι αδιανόητο αυτό που συμβαίνει»

Έναν σύντομο διάλογο είχαν οι Γιάννης Αλαφούζος, Θεόδωρος Καρυπίδης λίγο πριν μπουν στα γραφεία της ΕΠΟ για τη σύσκεψη ενόψει του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδος

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024