Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Ραντεβού στο Goodwood για το Peugeot 308 GTi

Ραντεβού στο Goodwood για το Peugeot 308 GTi

Η ισχυρότερη -μέχρι τουλάχιστον την έλευση του R- έκδοση του 308 θα κάνει πρεμιέρα σε βρετανικό έδαφος ως το ισχυρότερο “road legal” αυτοκίνητο που κατασκεύασε ποτέ η Peugeot.

H γαλλική φίρμα ανακοίνωσε μια έκδοση επιδόσεων του 308 για το βρετανικό φεστιβάλ ταχύτητας του Goodwood και σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, πρόκειται για την GTi έκδοση του μικρομεσαίου μοντέλου η οποία θα πάρει τον τίτλο του ισχυρότερου μοντέλου μαζικής παραγωγής που έχει κατασκευάσει ποτέ η Peugeot.

Τον παραπάνω ισχυρισμό θα αναλάβει να στοιχειοθετήσει του τερτακύλινδρου turbo κινητήρα που συναντάμε στο RCZ R με χωρητικότητα 1,6 λίτρων και απόδοση 270 ίππων.

Τις προδιαγραφές του πανίσχυρου “hot hatch” θα συμπληρώσει μια αναβαθμισμένη σπορ ανάρτηση, ένα ενισχυμένο σύστημα πέδησης και διαφορικό περιορισμένης ολίσθησης που θα συμβάλλει στην καλύτερη διαχείριση της ισχύος.

Το 308 GTi αναμένεται να είναι αποκλειστικά διαθέσιμο με μηχανικό κιβώτιο έξι σχέσεων το οποίο θα μεταδίδει την κίνηση στους μπροστινούς τροχούς.

Auto Express

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024