Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Jaguar F-Pace «υπό κλίμακα» στα σχέδια των Βρετανών

Jaguar F-Pace «υπό κλίμακα» στα σχέδια των Βρετανών

To ενδεχόμενο ενός δεύτερου μικρότερου SUV φέρεται να μελετά η Jaguar μετά το F-Pace το οποίο θα αξιοποιήσει τη νέα πλατφόρμα αλουμινίου της βρετανικής φίρμας σε συνδυασμό με νέας γενιάς υπό εξέλιξη τρικύλινδρους κινητήρες που θα ενταχθούν στην γκάμα Ingenium.

Ο χρόνος μετράει πλέον αντίστροφα για την πρεμιέρα του πρώτου SUV της Jaguar με την ονομασία F-Pace το οποίο θα παρουσιαστεί επισήμως στην προσεχή διεθνή έκθεση αυτοκινήτου στην Φρανκφούρτη και πλέον η βρετανική φίρμα φαίνεται να προετοιμάζει το επόμενο και μικρότερο SUV βήμα της βολιδοσκοπώντας τη δημιουργία μιας πλήρους γκάμας.

Έτσι, με τις εκτιμήσεις να κάνουν λόγο για 20 εκατομμύρια μονάδες συνολικών πωλήσεων στην κατηγορία των SUV έως το 2020 παγκοσμίως, η βρετανική φίρμα φέρεται να ετοιμάζει ένα μικρότερο από το αναμενόμενο F-Pace το οποίο θα υπακούσει σε πιο σπορ σκεπτικό.

Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι το project που μελετά η Jaguar για το δεύτερο SUV της είναι ένα σπορ προσανατολισμού SUV λίγο μικρότερο σε μέγεθος σε σχέση με το Range Rover Evoque της ομόσταυλης Land Rover.

Για το νέο μικρότερο SUV θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί σε μια τροποποιημένη εκδοχή η νέα αρχιτεκτονική των Jaguar-Land Rover iQ με την υψηλή «περιεκτικότητα» σε αλουμίνιο η οποία χρησιμοποιείται ήδη στην XE και στη νέα ΧF.

Επίσης, η Jaguar συνεχίζει την εξέλιξη της νέας γκάμας κινητήρων Ingenium οι οποία θα επεκταθεί συμπεριλαμβάνοντας και τρικύλινδρους turbo κινητήρες οι οποίοι θα εξοπλίσουν το νέο μικρότερο SUV.

Auto Express

Sports in

Βόμβα από Βόλο και Μπέο: «Ο Καρυπίδης πήρε τηλέφωνο τον Μπερτόγλιο, η δικαιοσύνη έχει πλέον τον λόγο»!

Με ανακοίνωση του ο Βόλος κατήγγειλε παρέμβαση του ιδιοκτήτη του Άρη Θόδωρου Καρυπίδη επικοινωνώντας τηλεφωνικά με τον Μπερτόγλιο και τονίζοντας πως «το περιεχόμενο της συζήτησης και η αιτία του τηλεφωνήματος προφανώς και είναι γνωστό σε όλους»!

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024