Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Talisman ονομάζει η Renault τη «νέα Laguna»

Talisman ονομάζει η Renault τη «νέα Laguna»

Η γαλλική φίρμα ανακοίνωσε την ονομασία του μοντέλου που προορίζεται να αντικαταστήσει τη Laguna, δίνοντας μια πρώτη γεύση εν όψει της επικείμενης παρουσίασής του.

H γαλλική φίρμα δημοσιοποιεί τα πρώτα επίσημα στοιχεία για το μοντέλο που θα αντικαταστήσει την Laguna και το οποίο, όπως ανακοινώνει, θα υιοθετήσει την ονομασία Talisman και θα αποκαλυφθεί πλήρως στις 6 Ιουλίου 2015.

Σύμφωνα με τα πρώτα αυτά στοιχεία, το Talisman θα διαθέτει ένα προσεγμένο εσωτερικό με δερμάτινα καθίσματα, ορισμένες λεπτομέρειες από ξύλο, σύστημα head-up display ενώ, σε ό,τι αφορά την εξωτερική του εμφάνιση, οι λεπτομέρειες που αφήνει να «διαρρεύσουν» η Renault προδίδουν μια αιχμηρή σχεδίαση με γρίλια από χρώμιο, ανάγλυφο καπό, κομψά φωτιστικά σώματα και δίχρωμες ζάντες.

Όπως και να έχει με την αισθητική του, είναι γνωστό ότι το Talisman θα έχει ως αφετηρία την ευέλικτη πλατφόρμα CMF την οποία έχουν εξελίξει από κοινού Renault και Nissan και αναμένεται να είναι μεγαλύτερο σε μέγεθος από την μέχρι σήμερα γνωστή Laguna.

Σε ό,τι αφορά το εξοπλιστικό του παλμαρέ, ανεπίσημες πληροφορίες αναφέρουν ότι θα διαθέτει, προαιρετικά, φωτιστικά σώματα LED μπροστά και πίσω, ενεργό cruise control, σύστημα αναγνώρισης σημάτων οδικής κυκλοφορίας, τετραδιεύθυνση και σύστηνα ημιαυτόνομης στάθμευσης.

Το Talisman θα κατασκευάζεται αρχικά σε τετράθυρη εκδοχή στο εργοστάσιο της Renault στο Douai, ενώ σε δεύτερο χρόνο αναμένεται να προστεθεί και μια πρακτικότερη, station wagon έκδοση.

Για την ιστορία, αξίζει επισης να σημιεωθεί ότι Talisman σημαίνει «φυλαχτό» ή ένα αντικείμενο που έχει
«μαγικές» ιδιότητες.

auto.in.gr

Sports in

«Δεν περίμενα να ζήσω τέτοιο πάθος» – Τρελάθηκε ο Μεντιλίμπαρ με την υποδοχή στο «Βενιζέλος»

Ο Ισπανός τεχνικός του Ολυμπιακού ζει ένα όνειρο στο μεγάλο λιμάνι και δεν κρύβει τον θαυμασμό του για τους οπαδούς των «ερυθρόλευκων»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024