Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Πρώτη σε πωλήσεις ασιατική φίρμα αναδεικνύεται η Nissan στην Ευρώπη

Πρώτη σε πωλήσεις ασιατική φίρμα αναδεικνύεται η Nissan στην Ευρώπη

Με πωλήσεις που ανήλθαν σε 384.726 για το α΄εξάμηνο του 2015 η Nissan κατακτά την πρωτιά της Ευρώπης μεταξύ των άλλων ασιατικών αυτοκινητοβιομηχανιών.

Ρεκόρ πωλήσεων κατέγραψε η Nissan στην Ευρώπη κατά το πρώτο εξάμηνο του 2015, κατακτώντας τα σκήπτρα της πρώτης, σε πωλήσεις ασιατικής φίρμας αυτοκινήτων στη Γηραιά Ήπειρο.

Σε απόλυτες τιμές, για το πρώτο μισό του 2015 οι πωλήσεις της Nissan στην Ευρώπη ανήλθαν σε 384.726 σημειώνοντας αύξηση 4,3%, σε σχέση με το αντίστοιχο διάστημα πέρυσι.

Σημαντική στα παραπάνω μεγέθη ήταν η συμβολή του Nissan Qashqai το οποίο προσφάτως κατέγραψε ένα ακόμα ρεκόρ με φτάνοντας το ορόσημο των 2,5 εκατομμυρίων πωλήσεων από την πρώτη μέρα της διάθεσής του.

Ο Guillame Cartier, επικεφαλής πωλήσεων και marketing της Nissan Εurope, δήλωσε: «Αυτό που κάνουμε για την Nissan ως φίρμα, τα προϊόντα μας, αλλά και η υπόσχεσή μας για εξαιρετικές υπηρεσίες στους πελάτες μας, είναι ξεκάθαρο ότι λειτουργεί. Είμαστε ενθουσιασμένοι με το γεγονός ότι οι πελάτες μάς εμπιστεύονται, καθιστώντας έτσι την Nissan ως την πρώτη σε πωλήσεις, ασιατική φίρμα στην ευρωπαϊκή επικράτεια. Θα συνεχίσουμε με τo ίδιο πάθος, προκειμένου να προσφέρουμε ακόμα περισσότερα στους πελάτες μας -περισσότερες επιλογές, πρόσθετη αξία αλλά και περισσότερο καινοτόμα και γεμάτα ενθουσιασμό προϊόντα».

Σημειώνεται ότι στην Ελλάδα η Nissan, με πωλήσεις που για τον Ιούνιο ανήλθαν σε 978 μονάδες, αναρριχήθηκε στην πρώτη θέση σε μηνιαίο επίπεδο, καταγράφοντας μερίδιο αγοράς 10,9%. Στο εξάμηνο οι συνολικές πωλήσεις της Nissan στην εγχώρια αγορά ανέρχονται σε 4.188 μονάδες, μέγεθος που της εξασφαλίζει τη δεύτερη θέση στην συνολική κατάταξη και αντιστοιχεί σε μερίδιο αγοράς 9,7%.

auto.in.gr

Sports in

Συγκλονιστικός Μασούρας: «Για το Ριαθόρ στο 90′, για τη Γιουβέντους, για τη Μέταλιστ, για τη Γουλβς»

Κάτι χρωστούσε στον Ολυμπιακό η τύχη και η μπάλα και του το έδωσε εχθές, σύμφωνα με όσα είπε ο Γιώργος Μασούρας

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024