Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Infiniti Q30 2016: Ραντεβού στην Φρανκφούρτη

Infiniti Q30 2016: Ραντεβού στην Φρανκφούρτη

Η ιαπωνική φίρμα επιβεβαίωσε την πρεμιέρα του πεντάθυρου hatchback ως έκδοσης παραγωγής πλέον, στη διεθνή έκθεση αυτοκινήτου της Φρανκφούρτης τον προσεχή Σεπτέμβριο.

Η Infiniti, ανακοίνωσε την παρουσία του νέου Q30, του νέου πεντάθυρου hatchback που θα τοποθετηθεί στη βάση της γκάμας της, στη διεθνή γερμανική έκθεση που πραγματοποιείται τον προσεχή Σεπτέμβριο.

Έχοντας συστήσει το μοντέλο μέσω ενός ομώνυμου concept car που παρουσιάστηκε πριν δύο χρόνια, επίσης στην Φρανκφούρτη, η Infiniti κάνει το επόμενο βήμα τελειοποιώντας τις τελευταίες λεπτομέρειες για την έκδοση παραγωγής η οποία σύντομα θα κατασκευάζεται στο βρετανικό εργοστάσιο της Nissan στο Sunderland.

Μαζί με την ανακοίνωση για την πρεμιέρα της έκδοσης παραγωγής του Q30 στην Φρανκφούρτη, η ιαπωνική φίρμα δημοσιοποιεί και την πρώτη εικόνα του η οποία αποκαλύπτει ελάχιστες διαφορές με το concept που προηγήθηκε και οι οποίες εντοπίζονται κυρίως σε πρακτικές αλλαγές όπως οι πιο συμβατικές χειρολαβές, η ξαναγραμμένη εισαγωγή αέρα που πλαισιώνεται από φώτα ομίχλης.

Η ισχύς θα προέλθει από μια σειρά τετρακύλινδρων κινητήρων βενζίνης και πετρελαίου οι οποίοι θα συνδυάζονται είτε με μηχανικό κιβώτιο έξι σχέσεων είτε με επτά σχέσεων διπλού συμπλέκτη και οι οποίοι θα προέρχονται τόσο από το οπλοστάσιο της Nissan όσο και από της Mercedes-Benz στο πλαίσιο της συνεργασίας μεταξύ των δύο αυτοκινητοβιομηχανιών.

Eξάλλου, όπως και το συμπαγών διαστάσεων νέο crossover της Infiniti, QX30 το οποίο αναμένεται έως το τέλος της χρονιάς, έτσι και το Q30 θα αξιοποιήσει την ίδια πλατφόρμα με τις «μικρές» της Mercedes-Benz η οποία φέρει την κωδική ονομασία MFA.

auto.in.gr

Sports in

Σάλος με τον Ρούντιγκερ: Αντιδράσεις για ποστάρισμά του που παραπέμπει σε… ISIS

Ο Αντόνιο Ρούντιγκερ έχει ξεσηκώσει αντιδράσεις με ένα ποστάρισμά του με αφορμή το Ραμαζάνι.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024