Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Mercedes-AMG C 63 Coupe 2016: ΔυναμισμόC στο τετράγωνο

Mercedes-AMG C 63 Coupe 2016: ΔυναμισμόC στο τετράγωνο

Η γερμανική φίρμα προαναγγέλλει την αποκάλυψη της κορυφαίας εκδοχής του νέου και πιο σπορ μέλους της γκάμας της C-Class με μια σειρά επιπλέον διαφωτιστικών εικόνων.


Μπορεί η θέα της καμουφλαρισμένης coupe έκδοσης της C 63 με την υπογραφή του Affalterbach να μην αποτελεί κάτι καινούριο στις πίστες δοκιμών, ωστόσο, στην προκειμένη περίπτωση πρόκειται για επίσημες εικόνες που δημοσιοποιεί η γερμανική φίρμα προαναγγέλλοντας την επικείμενη online αποκάλυψή της στις 19 Αυγούστου.

Αυτή τη φορά επίσης, οι εικόνες αποκαλύπτουν σε «πλήρη δόξα» το σκαρί της coupe C-Class, αποδεικνύοντας την σχεδιαστική συνάφεια της νέας έκδοσης αμαξώματος του μεσαίου μοντέλου της φίρμας με τo coupe που βρίσκεται στην κορυφή της πυραμίδας της Mercedes-Benz, S-Class Coupe.

Με δεδομένο επίσης ότι πρόκειται για την κορυφαία έκδοση με την υπογραφή του Affalterbach, το συγκεκριμένο καμουφλαρισμένο δείγμα της C-Class Coupe φέρει τις χαρακτηριστικές AMG λεπτομέρειες, όπως οι διογκωμένοι θόλοι, τα μεγαλύτερα φρένα που διαγράφονται πίσω από τους τροχούς και η τετραπλή εξάτμιση με τις τετραγωνισμένες απολήξεις.

Στην καρδιά της θα βρεθεί ο ίδιος V8 των 4,0 λίτρων που εξοπλίζει και τις υπόλοιπες AMG εκδόσεις της C-Class και ο οποίος και στην περίπτωση της κορυφαίας coupe έκδοσης, θα διατεθεί σε δύο εκδοχές ισχύος 476 και 510 ίππων.

Επίσης όπως έχει αναφέρει στο παρελθόν η γερμανική φίρμα, η σχεδίαση της coupe εκδοχής της C-Class εστιάζει περισσότερο στο δυναμισμό παρά στην πρακτικότητα, με τους μηχανικούς να έχουν πραγματοποιήσει αλλαγές για χαμηλότερο κέντρο βάρους –σε σχέση με την sedan.

Έτσι, οι επιβαίνοντες θα βρίσκονται κατά 2,5 εκατοστά πιο κοντά στο έδαφος, ενώ την εικόνα θα συμπληρώσουν μια αναβαθμισμένη σπορ ανάρτηση και το αναλόγως βελτιωμένο σύστημα διεύθυνσης.

Τις προδιαγραφές της αναμένεται να συμπληρώσει ένα διαφορικό περιορισμένης ολίσθησης καθώς και αναλόγως προσαρμοσμένα προγράμματα οδήγησης που να προσφέρουν ένα πιο σκληροπυρηνικό και σπορ setup, πιο ταιριαστό στο νέο coupe της αμάξωμα.

auto.in.gr

Sports in

Τρομεροί Σίξερς με τρομακτικό Εμπίντ που έβαλε 50άρα!

Ο Τζόελ Εμπίντ ήταν ασταμάτητος και βάζοντας 50 πόντους οδήγησε τους Σίξερς στη νίκη με 125-114 επί των Νικς.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024