Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o

Δράση και πλούσιο θέαμα με ελαστικά της Υokohama στο Formula Drift του Orlando

H Υokohama προμηθευτής ελαστικών του Formula Drift έδωσε στη δημοσιότητα ένα video με τα κορυφαία στιγμιότυπα του αγώνα που πραγματοποιήθηκε στο Orlando των ΗΠΑ.

Η Yokohama, προμηθευτής ελαστικών του Formula Drift 2015 έδωσε στη δημοσιότητα ένα video με τα καλύτερα στιγμιότυπα του αγώνα που διεξήχθη πρόσφατα στο Orlando των ΗΠΑ, με την συμμετοχή κορυφαίων drifters που έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους, προσφέροντας απολαυστικό θέαμα.

Όπως εύκολα υποθέτει κανείς, ένας αντίστοιχος αγώνας σημαίνει ότι οι αντοχές των αυτοκινήτων, των οδηγών αλλά κυρίως των ελαστικών φτάνουν στα όριά τους, καθώς οι καταπονήσεις είναι μεγάλες και οι θερμοκρασίες που αναπτύσσονται, λόγω τριβής, ξεπερνούν κατά πολύ τα όρια ακόμα και της «συνηθισμένης» αγωνιστικής οδήγησης.

Όπως, ωστόσο, σημειώνει η Yokohama, η συμμετοχή της ως προμηθευτή ελαστικών στους συγκεκριμένους αγώνες προσφέρει τις καλύτερες συστάσεις αποτελώντας, και «απτή απόδειξη για το κράτημα, την αντοχή και την αξιοπιστία τους».

Σημειώνεται ότι στην ελληνική αγορά τα ελαστικά Yokohama εισάγονται και διανέμονται -από το 1959- από την εταιρεία ΘΕΟΧΑΡΑΚΗΣ ΑΕ.

auto.in.gr

Sports in

Βαθμολογία UEFA: O Ολυμπιακός κρατάει το όνειρο της Ελλάδας ζωντανό

Η ιστορική πρόκριση του Ολυμπιακού στα ημιτελικά δίνει έξτρα βαθμούς στην Ελλάδα και κρατάει το μεγάλο όνειρο της 15ης θέσης ζωντανό.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024