Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Bentley Bentayga: Βρετανική απόβαση

Bentley Bentayga: Βρετανική απόβαση

Σε ισπανικό έδαφος πραγματοποιούνται οι δοκιμές εξέλιξης του πρώτου SUV στην ιστορία της Bentley, που όπως όλα δείχνουν δεν θα εντυπωσιάζει με τα εξεζητημένα εξοπλιστικά χαρακτηριστικά της αλλά και με τις εκτός δρόμου δυνατότητές της.

Τις εκτός δρόμου δυνατότητές του επιδεικνύει η υπό εξέλιξη Bentley Bentayga, η οποία και θα αποτελέσει το πρώτο SUV στην ιστορία της βρετανικής φίρμας.

Mε ελαφρύ καμουφλάζ, το οποίο αφήνει σε κοινή θέα αρκετές από τις σχεδιαστικές λεπτομέρειες του επιβλητικού σε διαστάσεις αμαξώματος, η Bentayga βρέθηκε επί ισπανικού εδάφους, δοκιμάζοντας τις εκτός δρόμου δυνατότητές της.

Σύμφωνα με την βρετανική φίρμα, το πολυτελές SUV έφτασε σε υψόμετρο 2.800 μέτρων, γεγονός που επιβεβαιώνει άλλωστε το ολιγόλεπτο video που η Bentley έδωσε στο φως της δημοσιότητας.

Αν και δεν γίνεται λόγος για τις τεχνικές προδιαγραφές του αυτοκινήτου, οι πρώτες πληροφορίες κάνουν για δύο εκδόσεις, με την πρώτη να εφοδιάζεται με έναν διπλά υπερτροφοδοτούμενου V8 κινητήρα χωρητικότητας 4,0 λίτρων και τη δεύτερη με ένα επίσης νέο W12 κινητήρα 6,0 λίτρων, ο οποίος θα ξεπερνά σε απόδοση τους 600 ίππους.

Δεδομένη θα πρέπει να θεωρείται η παρουσία ενός προηγμένου τεχνολογικά συστήματος τετρακίνησης, όπως άλλωστε και η εξέλιξη μιας plug-in υβριδικής έκδοσης που θα πλαισιώσει σε δεύτερο χρόνο την γκάμα του αυτοκινήτου.

auto.in.gr

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024