Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Suzuki Baleno 2016: Η επιστροφή!

Suzuki Baleno 2016: Η επιστροφή!

Με τη μορφή ενός αυθεντικού supermini που πρόκειται να τοποθετηθεί πάνω από το μέχρι σήμερα γνωστό Suzuki Swift επιστρέφει στην ευρωπαϊκή αγορά το Baleno.

Την επιστροφή του Suzuki Baleno στην ευρωπαϊκή αγορά πρόκειται να σηματοδοτήσει η παγκόσμια πρεμιέρα του ιαπωνικού hatchback στην προσεχή έκθεση αυτοκινήτου της Φρανκφούρτης.

Κρίνοντας από τη μία και μοναδική φωτογραφία που έδωσε στο φως της δημοσιότητας η ιαπωνική φίρμα, το νέο Baleno έχει ακολουθήσει την ασφαλέστερη σχεδιαστική «οδό», παίρνοντας μάλιστα τις απαραίτητες αποστάσεις από την πρωτότυπη εκδοχή του η οποία είχε αποκαλυφθεί στη Γενεύη τον περασμένο Μάρτιο.

Ένα ακόμα κρίσιμο χαρακτηριστικό του νέου Baleno είναι οι εξωτερικές διαστάσεις του. Σύμφωνα με τη Suzuki το μήκος του πεντάθυρου αμαξώματος ξεπερνά έστω και οριακά τα τέσσερα μέτρα, γεγονός που μας κάνει να μιλάμε για ένα καθαρόαιμο supermini το οποίο θα τοποθετηθεί πάνω από το μέχρι σήμερα γνωστό Swift.

Καθοριστική, ωστόσο, για την εμπορική πορεία του ιαπωνικού μοντέλου στην ευρωπαϊκή αγορά αναμένεται να αποδειχθεί και η παρουσία ενός υπερτροφοδοτούμενου κινητήρα βενζίνης μικρού κυβισμού ανάμεσα στις προδιαγραφές του.

Ο λόγος για τον τρικύλινδρο βενζινοκινητήρα χωρητικότητας 1,0 λίτρου τεχνολογογίας άμεσου ψεκασμού με τον οποίο το Baleno αναμένεται να ντεμπουτάρει στις 15 Σεπτεμβρίου.

Με δεδομένη την παρουσία του νέου Baleno στην Φρανκφούρτη, η εμπορική του διάθεση στην ευρωπαϊκή αγορά πρόκειται να ξεκινήσει στα τέλη της χρονιάς που διανύουμε.

auto.in.gr

Sports in

Νέα ήττα για Μπακς - Συνεχίζει ασταμάτητος και… μόνος ο Αντετοκούνμπο (107-100)

Οι Μπακς ηττήθηκαν από τους Πέλικανς (107-100) και πλέον πιέζονται έντονα από Νικς και Καβαλίερς για τη δεύτερη θέση στην Ανατολή.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024