Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Hyundai Vision G Concept: Κορεατικός επεκτατισμός

Hyundai Vision G Concept: Κορεατικός επεκτατισμός

Ένα κορεατικής καταγωγής καλλίγραμμο coupe υψηλών επιδόσεων θα κάνει για πρώτη φορά την εμφάνισή του στο φημισμένο φεστιβάλ αυτοκινήτου που πραγματοποιείται κάθε χρόνο στο Pebble Beach της Καλιφόρνια.


Ένα πρωτότυπο μεν, εντυπωσιακό δε coupe υψηλών επιδόσεων πρόκειται να παρουσιάσει η Hyundai στο φημισμένο φεστιβάλ αυτοκινήτου που πραγματοποιείται κάθε χρόνο στο Pebble Beach της Καλιφόρνια.

Ο λόγος για το Vision G Concept, το οποίο διακρίνεται για την καλλίγραμμη σιλουέτα του αλλά και για το υπερπολυτελές εσωτερικό του.

«Το πρωτότυπο σχεδιάστηκε με τη συμβολή των σχεδιαστικών κέντρων που διαθέτει η Hyundai σε ολόκληρο τον πλανήτη, αλλά του project ηγήθηκε η σχεδιαστική ομάδα που έχουμε στην Καλιφόρνια».

Ο σχεδιασμός του αποτελεί την υλοποίηση της φιλοσοφίας που διέπει όλα τα μοντέλα της Hyundai – διαθέτει ένα DNA που ισορροπεί μεταξύ του σχεδιασμού και των επιδόσεων, χωρίς να υπερβάλει σε επίπεδο πολυτέλειας, δήλωσε ο πρόεδρος της Hyundai και επικεφαλής του τμήματος σχεδιασμού, Peter Schreyer.

Πέρα από το εντυπωσιακό παρουσιαστικό του, λοιπόν, το Vision G Concept διαθέτει έναν V8 κινητήρα βενζίνης χωρητικότητας 5,0 λίτρων, η απόδοση του οποίου αγγίζει τους 425 ίππους και τα 518 Nm ροπής.

Αν και δεν γίνεται λόγος για το σύστημα μετάδοσης, ανήκοντας στη σειρά Genesis, μπορεί να υποθέσει κανείς ότι στο Vision G Concept η μεταφορά των 425 ίππων στην άσφαλτο γίνεται με την βοήθεια των πίσω τροχών.

auto.in.gr

Sports in

Κυκλοφορούν και… εξαφανίζονται τα εισιτήρια για το πρώτο ματς με τη Φενέρμπαχτσε

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός για τα εισιτήρια του μεγάλου αγώνα με τη Φενέρμπαχτσε

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024