Παρασκευή 17 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Honda Civic 2017: Περισσότερο στυλ, λιγότερες γωνίες

Honda Civic 2017: Περισσότερο στυλ, λιγότερες γωνίες

Έναν πολύ διαφορετικό σχεδιαστικό προσανατολισμό θα διαθέτει η 10η γενιά του Honda Civic, αντικαθιστώντας τις έντονες ακμές του αμαξώματός του με σαφώς ελκυστικότερες καμπύλες.


Ένα νέο, περισσότερο ευρωπαϊκό προφίλ πρόκειται να δώσει η εντυπωσιακή αλλαγή στον σχεδιαστικό προσανατολισμό της 10ης, κατά σειρά, γενιάς του Honda Civic.

Το ιαπωνικό μοντέλο αντικαθιστά τις έντονες ακμές του αμαξώματός του με καμπύλες, διατηρώντας παρόλα αυτά τις αναλογίες που θυμίζουν περισσότερο coupe και λιγότερο ένα τυπικό, μικρομεσαίων διαστάσεων hatchback.

Ουσιαστικές αλλαγές θα πραγματοποιηθούν και στο εσωτερικό τμήμα του αυτοκινήτου, με στόχο την βελτίωση της εργονομίας, της πρακτικότητας και της ευρυχωρίας.

Το πολυεπίπεδο ταμπλό των δύο τελευταίων γενιών του αυτοκινήτου θα πρέπει να θεωρείται ήδη παρελθόν, την ίδια στιγμή που οι χώροι τόσο για τους επιβάτες όσο και για τις αποσκευές θα είναι μεγαλύτεροι.

Πρωταθλητής στο κομμάτι της πρακτικότητας, πάντως, αναμένεται να αναδειχθεί η station wagon έκδοσή του η οποία και θα διατηρήσει τη θέση της στην γκάμα του νέου Civic. Αντιστοίχως, συνέχεια σε μια παράδοση ετών θα δώσει και η έκδοση Type R.

Το νέο Civic θα προσφέρει τη δυνατότητα επιλογής ανάμεσα σε έναν ατμοσφαιρικό κινητήρα βενζίνης χωρητικότητας 1,5 λίτρων και στον εξαιρετικό, σε όλα τα επίπεδα, πετρελαιοκινητήρα των 1,6 λίτρων που συναντάμε και στη σημερινή γενιά του αυτοκινήτου.

Παρά το γεγονός ότι οι δοκιμές εξέλιξης για τη δέκατη γενιά του Honda Civic έχουν ήδη ξεκινήσει, στην ευρωπαϊκή αγορά θα γίνει διαθέσιμο μέσα στο 2017.

Auto Express

Sports in

Αυτός είναι ο πιο επιδραστικός ποδοσφαιριστής της φετινής σεζόν (vids)

Τι έδειξε η έρευνα του CIES Football Observatory για τη φετινή σεζόν.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 17 Μαϊου 2024