Σάββατο 18 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Mercedes-Benz C-Class Coupe 2016: Η δυναμική της κομψότηταC

Mercedes-Benz C-Class Coupe 2016: Η δυναμική της κομψότηταC

Η γερμανική φίρμα δίνει τα πρώτα δείγματα γραφής της νέας μεγαλύτερης και εμπνευσμένης από την S-Class Coupe C-Class Coupe εν όψει της επίσημης εκθεσιακής της πρεμιέρας στην Φρανκφούρτη το Σεπτέμβριο.


Η γερμανική φίρμα έκανε τα αποκαλυπτήρια του νέου και δυναμικότερου μέλους της γκάμας της C-Class, με την μορφή της coupe έκδοσης.

Όπως είχε διαφανεί από το πλήθος κατασκοπικών λήψεων του νέου coupe μοντέλου, η νέα προσθήκη στην γκάμα της C-Class μιμείται το σχεδιαστικό παράδειγμα της αντίστοιχης έκδοσης της S-Class Coupe προβάλλοντας ένα μείγμα δυναμισμού και πολυτέλειας.

Όπως και να έχει, η νέα C-Class Coupe έχει κατά 9,5 εκατοστά μεγαλύτερο μήκος και 4,0 εκατοστά μεγαλύτερο πλάτος σε σχέση με το μοντέλο που αντικαθιστά, ενώ το μεταξόνιο έχει αυξηθεί συνολικά κατά 8,0 εκατοστά.

Οι κινητήρες και οι επιλογές κιβωτίων θα μεταφερθούν από τις ήδη γνωστές εκδόσεις αμαξώματος της C-Class, ενώ «εκκρεμεί» και η αποκάλυψη της Mercedes-AMG C 63 Coupe σε «απλή» και S εκδοχή η οποία θα πραγματοποιήσει την πρεμιέρα της, αρχικά online στις 19 Αυγούστου για να βρεθεί στη συνέχεια μαζί με τις υπόλοιπες εκδόσεις της νέας coupe έκδοσης του μεσαίου μοντέλου των Γερμανών στην έκθεση της Φρανκφούρτης.

Συνοπτικά, η γκάμα εκδόσεων ξεκινά με την C 180 η οποία εξοπλίζεται με τον κινητήρα βενζίνης 1,6 λίτρων με απόδοση 156 ίππους ενώ την σκυτάλη παίρνει η C 200 με δίλιτρο κινητήρα 184 ίππων. Ο ίδιος κινητήρας εξοπλίζει τόσο την C 250 σε ισχυρότερη εκδοχή απόδοσης 211 ίππων αλλά και την C 300 όπου αποδίδει 245 ίππους.

Εφαλτήριο για τις diesel επιλογές αποτελεί η C 220 d με μοτέρ 2,1 λίτρων απόδοσης 170 ίππων ενώ ο ίδιος κινητήρας εξοπλίζει και την C 250 d σε εκδοχή ισχύος 204 ίππων. Τις προδιαγραφές της θα συμπληρώσουν τα κιβώτια που συναντάμε και στις υπόλοιπες εκδόσεις της C-Class καθώς και σύστημα τετρακίνησης, ενώ διαθέσιμη είναι και η προαιρετική αερανάρτηση της Mercedes-Benz.

Επίσης το παρών θα δώσουν και όλα τα γνωστά συστήματα άνεσης και ασφάλειας της φίρμας με το αστέρι με την C-Class Coupe να διαθέτει ενεργό cruise control, brake assist, σύστημα αποτροπής ακούσιας αλλαγής λωρίδας, σύστημα υποβοήθησης στάθμευσης και περιμετρική κάμερα 360 μοιρών.

Στα συστήματα περιλαμβάνεται και ο έξυπνος κλιματισμός ο οποίος συνεργάζεται με το σύστημα πλοήγησης διακόπτοντας αυτομάτως την ροή αέρα από το εξωτερικό όταν, για παράδειγμα, το αυτοκίνητο εισέρχεται σε τούνελ.

auto.in.gr

Sports in

Η Γιουβέντους απέλυσε τον Αλέγκρι εξαιτίας της συμπεριφοράς του στον τελικό του Coppa Italia (pic)

Ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι αποτελεί παρελθόν από τη Γιουβέντους, με τους μπιανκονέρι να παίρνουν αυτή την απόφαση μετά την απρεπή συμπεριφορά του Ιταλού τεχνικού στον τελικό κόντρα στην Αταλάντα

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 18 Μαϊου 2024